Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, acuzaţii grave la adresa lui Paszkany: „Umblă cu „făină” d’aia din Columbia”
Gigi Becali, acuzaţii grave la adresa lui Paszkany: „Umblă cu „făină” d’aia din Columbia”

Gigi Becali, acuzaţii grave la adresa lui Paszkany: „Umblă cu „făină” d’aia din Columbia”

Gigi Becali a lansat acuzaţii foarte grave la adresa lui Arpad Paszkany, despre care a spus că se ocupă cu traficul de droguri.

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, l-a atacat extrem de dur pe Arpad Paszkany, finanţatorul celor de la CFR Cluj. Fostul oier a spus despre boss-ul „feroviarilor” că se ocupă cu traficul de droguri.
„Ce să spun eu despre ăla care umblă cu "făină". Ăla a zis despre mine că am dungă roşie pe buletin, aşa zic şi eu că e cu "făina", cu "zăpada", cu "făină" d-aia din Columbia. Lumea nu ştie că el avea moară d-aia de "făină", făcea import-export. Hai, gata, că nu mai spun nimic, că lumea nu ştie despre ce e vorba", a declarat Gigi la Digi Sport.
Arpad Paszkany a reacţionat la acuzele stelistului. „Eu nu cunosc jargoanele astea de tip puşcăriaş, cu care probabil dânsul s-a obişnuit pe vremea când a avut un loc aşa mai rece şi mai singuratic ca să se gândească la unele lucruri pe care le-a făcut înainte. Astea sunt jargoane cu care te familiarizezi dacă stai la puşcărie. La câte prostii vorbeşte omul, cred că cu făinile la care se gândeşte el s-a obişnuit el şi în afara puşcăriei. După ce a ieşit din puşcărie, l-a sunat de 20 de ori pe Iuliu Mureşan până i-a răspuns şi cu vocea subţiată după puşcărie îşi cerea scuze de la Iuliu Mureşan şi de la mine şi spunea că niciodată nu o să mai jignească şi nu o să mai vorbească prostii pentru că a avut suficient timp să se gândească acolo şi chiar vrea să fie un om cât de cât respectabil. Cum a revenit în libertate, i-au trecut gândurile bune şi a revenit la aceleaşi metehne. Nu are rost să mai comentez, cu radioul, cu peretele şi cu alte categorii de persoane nu te cerţi", a afirmat paszkany la Sport.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: