Echipa Securit, furnizor specializat de sticla securizata, in colaborare cu unul dintre cei mai mari producatori din Europa de solutii pentru tamplarie PVC de proiectare si fabricare profile care asigura o durata medie de utilizare de pana la 50 ani, datorita calitatii tehnologiilor germane utilizate si a materialelor de cea mai buna calitate.

Tehnologii la cele mai inalte standarde

Sistemele de profile utilizeaza tehnologia separarii in 4 sau 6 camere de termoizolare cu pereti exteriori care asigura o durabilitate deplina, izoland foarte eficient din punct de vedere termic, dar si fonic, pentru a nu avea contact in locuinta dvs. cu sursele de zgomot exterioare.

Nici componenta estetica nu a fost ignorata, avand posibilitatea multipla de alegere sau configurare a rezultatului final in functie de compatibilitatea arhitectonica cu zonele unde se va alege montarea.

Producerea acestor sisteme respecta toate standardele internationale de reciclare si de protectie a naturii, iar procesul de intretinere este foarte usor, nefiind nevoie de revopsire sau cosmetizare, chiar si dupa trecerea severa a anilor si utilizarea continua.

Actualmente, alegerea si personalizarea solutiei oferite de echipa Securit devine facila, profilele Extruplast extindzandu-se pe piata asiatica, dar si in Statele Unite ale Americii.

Dupa cum ne sugereaza chiar numele companiei – Securit – sistemele au fost dezvoltate si in vederea securitatii locuintelor detinatorilor, alegand grosimea geamului in acest sens beneficiati de o siguranta anti-efractie in plus, calitatea ignifuga fiind asigurata pentru toate echipamentele, indiferent de compelxitatea acestora.

Caracteristicile principale ale eficientei tamplariei PVC

Profilele au fost atent proiectate, testate si verificate pentru rezistenta in diferite conditii atmosferice si meteorologice, cu posibilitate de adaptare a acestora in functie de anotimp.

Patrunderea apei si a aerului este limitata de materialele metalice si cele elastice care vin in completarea etansa a sistemului, dar si pentru rezistenta la manipularea agresiva a acestora.

In functie de buget, puteti opta pentru diferite caracteristici decorative dintr-o gama variata de materiale compatibile, dar si pentru un numar mai mare de geamuri per sistem pentru a maximiza eficienta termica si fonica.

Indiferent de alegerea pe care o faceti, profilele isi pastreaza caracteristicile si culoarea pe toata durata utilizarii acestora in conditii normale, si aici facem referire la evitarea contactului cu substante de natura sa degradeze sau sa afecteze conditia acestor sisteme, insa, un element ce face diferenta estetica si pastreaza aspectul luxos este dat de caracteristica antistatica a materialelor facand uitata depunerea prafului pe suprafata profilului.

O astfel de alegere, adaptata de consultantii nostri situatiei dvs, respectand in tot acest timp bugetul alocat, nu numai ca va va multumi din prima zi de utilizare stricta a sistemului, dar pe langa acest aspect, confortul si intretinerea devine o etapa foarte simpla, iar sumele datorate furnizorilor de servicii de incalzire vor cunoaste minimizari considerabile.

Suna bine?

Nevoia dvs se afla in locul potrivit iar noi va vom furniza "la cheie" solutia optima.

Bineinteles, cifrele vorbesc de la sine iar pentru mai multe informatii si noutati, aveti la dispozitie un arsenal complet de solutii, o echipa profesionista in orice moment si toate datele de care aveti nevoie, accesand website-ul:

 

  • Telefon: 021.321.31.76 / 0751.101.141

(P)