Ionuț Dolănescu i-a făcut azi, la Cimitirul Bellu slujbă de pomenire tatălui său, care a murit în urmă cu 11 ani. Ion Dolănescu a fost unul dintre cei mai populari soliști români din ultimul secol.

Dorul de părinte a fost așa de mare încât Ionuț Dolănescu nu a putut să treacă cu vederea evenimentul. El a organizat o ceremonie în cerc restrâns, la mormântul tatălui său, la care au participat doar câteva rude apropiate și un preot, părintele Paroh Emil Cărămizau, ce i-a fost duhovnic defunctului în ultimii ani de viață. Nu a lipsit Vlăduț, nepotul în vârstă de 12 ani al apreciatului cântăreț.

Chiar dacă Ionuț Dolănescu a devenit între timp cetățean american, acesta a traversat oceanul pentru a putea aprinde o lumânare la mormântul tatălui său. ”Ne-am rugat la căpătâiul părintelui meu, cu părintele prof. Emil Cărămizaru, la împlinirea a 11 ani de când tata a plecat la Dumnezeu. A fost cea mai mare voce a folclorului româneasc. Veșnică să-i fie pomenirea!”, a spus Ionuț Dolănescu, pentru Libertatea.ro.

Sursa foto: Libertatea.ro