Gest animalic al lui Ionel Ganea

Gest animalic al lui Ionel Ganea

In minutul 69 al meciului Poli Timisoara - Rapid, fostul international l-a strans de gura si l-a lovit cu pumnul pe tusierul Dorin Mudura.

Poli Timisoara a remizat aseara, pe teren propriu, cu Rapid, scor 1-1, intr-un meci din etapa a V-a din Liga I. Desi galeriile celor doua formatii sunt infratite, pe teren lucrurile au stat altfel, sarind scantei inca de la primele dueluri.

Meciul, incrancenat si spectaculos, a fost stricat de Ionel Ganea in minutul 69, cand jucatorul de la Poli a sarit la gatul arbitrului asistent Dorin Mudura, care semnalizase un fault in atac. Pentru ca urma sa fie eliminat, Ganea, cunoscut ca un tip irascibil, i-a infipt mana in gura tusierului si a vrut sa-l arunce peste panourile publicitare.

Tinut de coechipieri, fostul international l-a lovit pe Mudura cu pumnul in coaste si a fost scos cu greu de pe gazon. In „gura tunelului”, Ionel Ganea parea scos din minti, fiind tinut cu greu de jandarmi si de colegi sa nu patrunda din nou pe teren. Ganea, care in trecut a vrut sa-l bata si pe Laszlo Bölöni, pe cand acesta era selectionerul Romaniei, merita sa fie exclus din fotbal pentru gestul barbar de aseara.

Ne puteți urmări și pe Google News

„N-am vazut in viata mea asa ceva in primul esalon. Ce a facut Ganea este incredibil si inadmisibil”, a declarat fostul mare arbitru Ion Craciunescu.

> Banatenii au deschis repede scorul, prin Gigel Bucur, in minutul 17, fostul „student” fructificand o centrare de la Abiodun. In prelungirile primei reprize, giulestenii au egalat, Burdujan finalizand o faza lucrata perfect de Cesinha.

> La final, Dusan Uhrin Jr., antrenorul de la Poli, era foarte suparat:  „Gestul lui Ganea e de neiertat, iar jucatorul risca acum o suspendare pe termen lung. Nu sunt de acord cu astfel de iesiri, dar arbitrii au scapat jocul din mana”.

LIGA I

POLI TIMISOARA - RAPID 1-1

Marcatori: G. Bucur (17)/Burdujan (45)

POLI: M. Popa 6 - S. Stancu 6, Canu 5, Ratiu 6, Dancia 5 - Abiodun 6 (50, Torje 5), Alexa 5, Aliuta 4 (57, Vrsici 6), Artiom Karamian 6 (83, Luchin) - I. Ganea 1, G. Bucur 6.

Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

RAPID: D. Coman 6 - Sapunaru 5, M. Constantin 6, Maftei 6, Bozovici 6 - E. Dica 5 (46, Maldarasanu 5), C. Lazar 5, Grigorie 5 (62, Herea 5) - Cesinha 5, Burdujan 6, Buga 5 (74, Boya 5).

Antrenor: Cristiano Bergodi.

Stadion: „Dan Paltinisanu”. Spectatori: 22.000. Cartonas rosu: I. Ganea (69). Arbitri: St. Erdei 5 - Ed. Dumitrescu 5 si D. Mudura 5.