Evenimentul Zilei > Actualitate > George Maior se implică în alegerile prezidențiale. Dezvăluirea șoc făcută la miezul nopții
George Maior se implică în alegerile prezidențiale. Dezvăluirea șoc făcută la miezul nopții

George Maior se implică în alegerile prezidențiale. Dezvăluirea șoc făcută la miezul nopții

Alexandru Cumpănașu continuă să dea declarații de o gravitate uriașă. După ce a amenințat instituțiile statului că va spune adevărul în cazul crimelor de la Caracal, proaspătul candidat la Cotroceni a dezvăluit mesajul primit de la unul dintre oamenii „grei” din interiorul grupării „Noi suntem Statul!”.

La Antena 3, Cumpănașu a dezvăluit că a fost sunat chiar și de George Maior, actualul ambasador al României în SUA, fost șef al SRI, care i-a cerut să nu intre în cursa pentru Cotroceni.

”Fac o mărturisire, apropo de ce vor serviciile și de ce vor unii: cam din senin, așa, acum câteva săptămâni, dl.George Maior mi-a dat un mesaj că nu ar fi bine să candidez, când eu nici măcar nu aveam de gând să candidez. Nu prea înțelegeam la momentul respectiv. Eu am rămas șocat, de unde și până unde povestea asta cu candidatura? Dl.Maior a avut opinie, iar eu am avut altă opinie. I-am spus doar atât: nu știu care e părerea dumneavoastră, dar eu voi merge până la capăt, iar discuția s-a încheiat aici. Mi-au mai dat mesaje niște băieți din zonă care mi-au spus că nu e bine să candidezi”.

Alexandru Cumpănașu a dat asigurări, în emisiune, că poate proba afirmațiile sale la Parchet, în caz că va fi nevoie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: