Evenimentul Zilei > EVZ Special > GENERALUL PACEPA dezvăluie tainele spionilor cu ORGANE „KING-SIZE”, specializați în MANIPULARE SEXUALĂ! Erau porecliți „lady-killers”
GENERALUL PACEPA dezvăluie tainele spionilor cu ORGANE „KING-SIZE”, specializați în MANIPULARE SEXUALĂ! Erau porecliți „lady-killers”

GENERALUL PACEPA dezvăluie tainele spionilor cu ORGANE „KING-SIZE”, specializați în MANIPULARE SEXUALĂ! Erau porecliți „lady-killers”

Generalul Pacepa, fost şef al Direcției de Informații Externe în comunism, acorda, în urmă cu mai mulți ani, un interviu incendiar publicației Sunday Times

Subiectul, extrem de fierbinte, ridica vălul care ani de zile acoperise practicile serviciilor secrete din estul Europei, practici și tehnici uluitoare, folosite de țările din fostul bloc sovietic pentru a-și atinge țelurile. Nici temuta DIE, organizație care activa în România sub conducerea lui Ion Mihai Pacepa, n-ar fi făcut excepție de la utilizarea prostituatelor sau a agenților speciali bine înzestrați de natură.

Este vorba, așadar, despre așa numiții „ilegali”, invenție a lui Stalin. De remarcat că în manualul secret al serviciului extern al KGB, „ilegalii” reprezentau, de fapt,  agenți care „acţionează sub un steag străin şi au ca acoperire, ca sursă de informaţie şi ca imunitate, doar propriul penis”. Mai erau porecliți și „lady-killers”, adică „ucigașii de doamne”.

„Pregătirea dura trei până la opt ani”

Generalul Pacepa pentru Sunday Times: „În România, pregătirea acestor „ilegali sexy” dura trei până la opt ani şi se făcea în 150 de case conspirative unde „învăţăceii” erau ţinuţi permanent sub control. Multe dintre aceste case conspirative erau apartamente obişnuite, dar adresele erau mutate periodic pentru a nu trezi suspiciuni. Acolo, agenţii ilegali îşi perfectau însuşirea limbii ţării pe care o aveau ca ţintă, învăţau deprinderile potrivite cu misiunea, cum ar fi tenisul sau jocul de bridge, şi erau învăţaţi cum să se infiltreze în obiectivele ştiinţifice şi industriale occidentale. DIE avea ca prioritate recrutarea unor ilegali cu penisuri mari. Oricum, Departamentul de Informaţii Externe pe care-l conduceam excela în asta”.

„Ilegalele” cu orificii sexuale strâmte, modificate de doctori

Serviciile secrete foste comuniste nu foloseau doar „ilegali” bărbați. „Potrivit instrucţiunilor PGU, serviciul extern al KGB, o „soţie” trebuia să aibă „un orificiu sexual strâmt, pentru a strânge ca într-o menghină penisul partenerului ei. Doctorii PGU erau specializaţi în modelarea orificiului sexual în funcţie de particularităţile fiecărui caz… Fiecare candidată era filmată în secret în timp ce făcea dragoste. Cele selecţionate erau ajutate să-şi perfecteze tehnica sexuală de către ofiţeri ilegali care nu mai puteau fi trimişi în străinătate”, susține Pacepa în interviul acordat publicației britanice în urmă cu opt ani. Apoi, adaugă: „Conceptul agentului ilegal a fost şi încă este specific spionajului rus”.

„IIegalul” Gheorghe Mandache și „ilegala” Gerda

Generalul Pacepa le-a vorbit jurnaliștilor britanici și despre un caz concret de folosire a tehnicilor de seducție de către serviciile secrete române. Este vorba despre cazul unui fost agent „ilegal” – Gheorghe Mandache – care fugise, în 1959, împreună cu prietena sa est-germană, în timp ce era pregătit de către KGB. După ce a fost descoperit, sovieticii au hotărât că trebuia ucis. Aşa că au însărcinat-o pe „Gerda”, o spioană română născută în Germania, pentru a-l seduce şi pentru a-l lichida ulterior. Pacepa a recunoscut că misiunea a dat însă greş, întrucât Mandache era prea îndrăgostit de iubita sa est-germană pentru a mai acorda atenţie farmecelor „Gerdei”. De subliniat că agenta fusese supusă unei operaţii chirurgicale „obligatorii”, astfel încât să aibă un orificiu sexual strâmt.

 

 

 

 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: