Gemenele, ingropate la marginea cimitirului

Gemenele, ingropate la marginea cimitirului

Gemenele Andrea si Kinga Bodis au fost ingropate ieri la marginea Cimitirului Central din Cluj-Napoca.

Slujba religioasa, la care au participat in jur de 100 de persoane, a fost oficiata de un preot reformat si a durat aproape 20 de minute. „Kinga si Andrea au purtat o povara care le-a infrant si se pare ca nu au vorbit cu nimeni despre aceasta povara”, a spus preotul.

El a mai facut un apel catre jurnalisti, rugandu-i sa respecte durerea parintilor, profesorii Annia si Eugen Bodis, care au stat tot timpul la capataiul fiicelor lor. „Nu e un moment de senzatie pentru televiziune, ci de plecat capul in fata lui Dumnezeu”, a continuat preotul.

Adrian Patrut, presedintele Societatii Nationale de Parapsihologie, cunoscut cercetator al fenomenelor paranormale. „Eu sunt coleg cu tatal gemenelor si ce s-a intamplat este socant si absolut de neinteles.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ma gandesc doar ca acesta a lipsit vreo zece ani de acasa pentru ca a lucrat in diferite colective de cercetare la universitati de renume din Statele Unite si Elvetia si poate nu a fost alaturi de fete atunci cand au avut nevoie de un al doilea parinte”, a spus Patrut.

Politistii clujeni care au cercetat Parcul Cetatuia, locul unde au fost gasite spanzurate cele doua gemene, n-au fost in stare sa gaseasca ochelarii uneia dintre surori. Ulterior, acestia au fost gasiti chiar sub copacul de care s-au spanzurat de catre Vasile Mera, sofer la Antena 1 Cluj.

„Erau prin iarba. Nu vreau sa comentez situatia”, a spus Vasile Mera. Tatal gemenelor, Eugen Bodis, declara, miercuri, pentru EVZ, ca nu crede ca fetele lui s-au sinucis. Unul dintre argumentele lui era tocmai faptul ca ochelarii nu fusesera gasiti.