Primenit cu un numeros "contingent" de la Universitatea Cluj, trupa prahoveană arată cu totul altfel decât în sezonul trecut, când, după retragerea managerului Vivi Răchită, s-a salvat miraculos de la retrogradare.
Încălzită de un meci al fostelor glorii ale Ploieştiului, asistenţa de pe "Ilie Oană" i-a primit cu căldură pe componenţii "noului Petrolul", în frunte cu antrenorul Mircea Rednic, de la care se aşteaptă titlul.
Cel mai aplaudat a fost fundaşul George Galamaz, căruia, în urmă cu nouă luni, nici nu i-ar fi trecut prin cap că va evolua vreodată la Petrolul! În octombrie anul trecut, în timpul meciului Petrolul – Steaua, un fan ploieştean, Dragoş Enache, a pătruns pe teren şi l-a lovit cu pumnul în tâmplă pe nevinovatul Galamaz. Meciul a fost întrerupt, iar Petrolul s-a ales cu stadionul suspendat preţ de şase etape.
Meciul amical cu celebra grupare elenă AEK Atena, care a venit la Ploieşti doar cu numele, a arătat o echipă a Petrolului cu o mare poftă de joc. Scorul final, 4-0, i-a fericit pe suporteri. Cu două goluri, o pasă decisivă şi alte câteva ocazii ratate, tânărul internaţional Gicu Grozav a făcut o partidă mare. Fanii prahoveni visează deja la titlu, dar Mircea Rednic îi linişteşte: "Este prima dată când Petrolul îşi propune obiective mai mari. Nu ştiu dacă avem forţa să ne batem la titlu, dar eu, ca antrenor, îmi propun obiective ambiţioase".
CITIŢI ŞI:

  • Galamaz, obligat să-l ierte pe Dragoş Enache
  • Galamaz are osul fracturat, dar nu are probleme cu auzul
  • Agresorul lui Galamaz a luat cât pentru furtul unei găini