Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriela Firea va prezenta ştirile PSD
Gabriela Firea va prezenta ştirile PSD

Gabriela Firea va prezenta ştirile PSD

Fosta moderatoare a Antenei 3 s-a înscris în formaţiunea social- democrată. Ea va candida pentru un loc în Parlament

Gabriela Vrânceanu-Firea a dat Antena 3 pe PSD. Fostul realizator la televiziunea familiei Voiculescu şi-a anunţat ieri înscrierea în partid, motivând că vrea să facă parte dintr-o formaţiune "care se gândeşte la securitate alimentară, la protecţie socială".
Robert Negoiţă, preşedintele PSD Ilfov, a anunţat că jurnalista ar putea candida la alegerile parlamentare întrun colegiu din Ilfov. Soţul Gabrielei, Florentin Pandele, este primarul oraşului Voluntari. El a revenit în PSD înainte de alegerile locale, după o perioadă petrecută în UNPR.
Discurs populist
"Am vrut, la 40 de ani, să pornesc de la zero în domeniul în care cred că aş putea să realizez nişte lucruri împreună cu noii mei colegi.(…) De ce la PSD? Pentru că nu voi uita niciodată că provin dintr-o familie cu patru copii şi vreau să fiu de partea unui partid care se gândeşte la securitate alimentară, la protecţie socială", a spus Firea. Gigi Becali, naşul său de cununie, i-a făcut un reproş.
"Un singur lucru nu mi-a plăcut: a finalizat discursul populist şi cu un lucru care nu cred că este adevărat. Ea a sintetizat totul foarte frumos, a avut un discurs sincer, dar spre final nu a spus adevărul când a spus că Negoiţă a convins-o. A fost o chestie populistă, politicianistă. Păi Negoiţă nu poate s-o convingă pe fina mea niciodată, el nu este un om care să poată vreodată să facă asta. Pe fina mea a convins-o soţul ei, Florentin Pandele, a spus Becali la România TV.
CITIŢI ŞI:

  • Gabriela Firea s-a înscris în PSD. Îşi doreşte să intre în Parlament
  • VEZI ce nu i-a plăcut naşului Becali din discursul finei Gabriela Firea
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News