"Trebuie să înțelegem foarte clar că este nevoie nu doar de o schimbare de persoane, ci şi a modului de a face politică. Schimbare cerută nu numai de falimentul dovedit al felului în care a fost coordonat partidul în ultima perioadă, ci şi de transformările majore care au avut loc în societate. Oamenii au așteptări din ce în ce mai mari, îndreptăţite, au la dispoziție instrumente prin care să comunice eficient.

 

Dacă noi vom continua să ne bazăm politica pe un grup restrans de persoane si nu pe o largă consultare în partid şi în societate, riscăm să pierdem mult mai mult.

Uman, regret situaţia grea prin care trece acum dl. Dragnea. Îmi pare rău şi că această situație s-a răsfrânt în mod negativ asupra Partidului Social Democrat și a societății românești în general.

PSD a avut multi simpatizanti si votanti. PSD avut multi oameni politici responsabili care au dus Romania în UE si NATO. Cred că trebuie să ne întoarcem la oameni, tineri şi seniori, să-i ascultam mai mult. Şi sigur se vor reîntoarce şi ei la noi. Important este să nu ne sfâşiem între noi, pentru putere. Solidaritatea şi învăţarea lecţiei să ne fie cuvintele de ordine", a mai afirmat Gabriela Firea, citată de stiripesurse.ro.