„Giovani” s-a intalnit luni seara, la Milano, cu Massimo Moratti, si a reusit sa-l convinga pe patronul campioanei Italiei sa-l cedeze pe Zicu. In schimbul drepturilor federative ale jucatorului, impresarii au platit doua milioane de euro.

Tranzactia a iesit la iveala intr-o discutie purtata telefonic intre George Copos, actionarul majoritar de la Rapid, si Moratti. „Zicu nu mai joaca la noi”, i-a spus bossul milanez patronului giulestean, care se interesa cum sa-l pastreze pe Zicu langa Podul Grant.

„Ce-l intereseaza pe Copos ce fac eu cu Zicu?”, a venit raspunsul lui Victor Becali, care vrea sa-l directioneze pe fotbalist spre Dinamo. Zicu a fost cumparat in 2003 de Inter, care a platit 2,5 milioane de dolari celor de la Dinamo.

Milanezii l-au imprumutat insa pe jucator la Parma, Dinamo si Rapid. Constanteanul a jucat in sezonul trecut in Giulesti, iar acum este curtat de Poli Timisoara, Dinamo si Steaua. Se pare insa ca Ioan Becali a mai reusit sa dea o lovitura, prin transferul atacantului Ciprian Marica de la Sahtior Donetk la AS Roma.