Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO. Cristina Rus nu iese din casă fără accesorii de mii de euro. Nici măcar pentru o vizită de rutină la dentist
FOTO. Cristina Rus nu iese din casă fără accesorii de mii de euro. Nici măcar pentru o vizită de rutină la dentist

FOTO. Cristina Rus nu iese din casă fără accesorii de mii de euro. Nici măcar pentru o vizită de rutină la dentist

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Cristina Rus și-a schimbat complet garderoba, transformându-se în una dintre cele mai stilate prezențe feminine din showbiz-ul autohton. Chiar dacă acum merge pe stilul clasic, fără prea multe accesorii cu care să iasă în evidență, asta nu înseamnă că ținutele ei sunt modeste și sunt accesibile pentru oricine.

Cristina Rus declara în repetate rânduri că nu pune preț pe etichetă, însă de când a devenit doamna Bîlteanu tot dressing-ul ei este compus doar din haine și accesorii semnate de mari case de modă. Fosta cântăreața nu iese din casă, nici măcar la un control de rutină la clinica stomatologică fără accesorii de mii de euro

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe soția omului de afaceri Dragoș Bîlteanu în momentul în care se grăbea să ajungă la medicul stomatolog. Deși îmbrăcată office, Cristina nu trecea deloc ca o angajată într-o corporație, căci geana Louis Vuitton în valoare de 3200 de euro și pantofii Chanel de aproape 1500 de euro o scoteau din anonimat.

Ce declara acum 10 ani

Se pare că pune accentul pe accesorii de brand, în ciuda faptului că acum 10 ani, la scurt timp după căsătoria cu Dragoș Bîlteanu, susține că nu va deveni niciodată sclava hainelor.

„Dacă ai devenit sclavul hainelor, pur și simplu ai uitat de tine. Ajunsesem să fiu obsedată, să îmi doresc să merg în fiecare zi să îmi cumpăr ceva. Este foarte important ca hainele de pe tine să nu te eclipseze ca om. Mie îmi plac piesele clasice. Eu nu sunt un fashion icon, dar încerc să-mi pun în valoare personalitatea și îmi place ca omul să vadă sufletul meu prin ținute, așa că sunt o persoană clasică și în gândire. Nu poți să spui că sunt prost îmbrăcată sau bine îmbrăcată pentru că nu sunt în tendințe. Sunt de acord să se spunî că nu merg pantofii cu geanta, dar în momentul în care începi să desființezi un om pentru că nu se îmbracă așa cum vrei tu, greșești”, declara Cristina Rus după ce a fost catalogată drept „prost îmbrăcată”.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: