Evenimentul Zilei > Actualitate > Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, apariție de senzație la Chefi la Cuțite
Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, apariție de senzație la Chefi la Cuțite

Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, apariție de senzație la Chefi la Cuțite

Apariție surpriză în platoul emisiunii Chefi la Cuțite, difuzată de Antena 1. Cea care a ales să se prezinte în fața juraților, cu o delicioasă rețetă de ciocolată raw vegană, a fost nimeni alta decât fosta consoartă a lui Ionuț Negoiță, patronul albroșilor din Ștefan Cel Mare.

Fosta soție a finanțatorului dinamovist, Carmen, a gătit o ciocolată raw vegană savuroasă care i-a cucerit pe cei 3 chefi. După câteva înghițituri luate din preparatul pe care l-au găsit „excelent de bun”, cei trei jurați de la Chefi la Cuțite s-au pronunțat la unison; i-au acordat lui Carmen 3 cuțite și au trimis-o în etapa următoare a concursului. Și pentru că tot a fost soție de patron la Dinamo, Carmen nu s-a sfiit să abordeze și problema fotbalului.

În detrimentul „dinamoviștilor convinși” Scărlătescu și Bontea, ea a ales să continue în echipa lui Florin Dumitrescu, autodeclarat fan al Stelei. Nici subiectul „relația cu Negoiță” nu a fost lăsat deoparte de Carmen, care a explicat de ce a decis să divorțeze în 2010 de actualul patron al echipei din Ștefan Cel Mare: „Am fost căsătorită cu Ionuț Negoiță și după divorț toată lumea m-a condamnat că am renunțat la viața sigură, de stat fără grija zilei de mâine.

N-am avut niciodată mentalitatea asta cu soție de milionar, deși mi s-a pus o etichetă. Îmi plac chestiile scumpe, dar în același timp nu am regretat niciodată această decizie. Oricât de greu mi-ar fi să plătesc facturile, aș repeta acest pas”, a mărturisit ea imediat după emisiune.