Evenimentul Zilei > Monden > Focar de coronavirus în lumea filmului. O actriță de calibru, diagnosticată cu COVID-19
Focar de coronavirus în lumea filmului. O actriță de calibru, diagnosticată cu COVID-19

Focar de coronavirus în lumea filmului. O actriță de calibru, diagnosticată cu COVID-19

Focar de coronavirus la Bollywood. Aishwarya Rai Bachchan, în vârstă de 46 de ani, una dintre cele mai îndăgite actrițe de la Bollywood, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Mai multe rude ale celebrei actrițe au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Soțul lui Aishwarya Rai Bachchan, actorul Abhishek Bachchan, socrul acesteia, actorul Amitabh Bachchan, și fiica acesteia au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus.

Anunțul a fost făcut, pe rețele sociale, de ministrul Sănătății din statul indian Maharashtra, Rajesh Tope.

Niciun reprezentant al familiei nu a făcut declarații oficiale cu privire la starea de sănătatea a familiei lui Aishwarya Rai Bachchan. Nu este clar dacă actrița și fiica ei au fost internate în spital, scrie Dailymail.

Înainte de a începe cariera în actorie, Aishwarya Rai Bachchan a lucrat ca model și a devenit celebră după ce a câștigat titlul de Miss World, în anul 1994. Rai a debutat cinematografic în filmul lui Mani Ratnam ,,Iruvar” (1997) și a câștigat inimile fanilor cu rolul interpretat în filmul Jeans (1998 ).

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a raportat un nou record global de creştere a cazurilor de coronavirus: peste 228.000 într-o singură zi

Date alarmante vin din Statele Unite, Brazilia, India și Africa de Sud. În aceste condiții, specialiștii cred că cifrele pandemiei sunt în realitate mult mai mari.

Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite şi Politehnica din Massachussets au proiectat că numărul infecțiilor este de fapt de zece până la 12 ori mai mare decât cazurile confirmate, ceea ce înseamnă peste „700.000 de infecţii pe zi”.

„Prieteni, nu vă lăsăți amăgiți, cea mai mare amenințare cu care ne confruntăm acum nu este virusul în sine, ci mai degrabă lipsa de conducere responsabilă și solidaritate. E o tragedie care ne pune în situația de a pierde mulți prieteni, mulți apropiați. Elementele de care aveam cea mai mare nevoie sunt direcția corectă dată de conducători, participarea comunitații și solidaritatea colectivă”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general al Organizației Mondiale a Sănătății.