Evenimentul Zilei > Actualitate > FOC DIN RĂZBUNARE. A incendiat două imobile pentru că nu şi-a primit salariul
FOC DIN RĂZBUNARE. A incendiat două imobile pentru că nu şi-a primit salariul

FOC DIN RĂZBUNARE. A incendiat două imobile pentru că nu şi-a primit salariul

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie - Biroul de Investigaţii Criminale, l-au identificat, astăzi, pe M. D. de 44 de ani, din Bucureşti, ca fiind autorul incendierii a două imobile, în noaptea de 15 septembrie. Omul a declarat că era băut în noaptea cu pricina şi că a pus focul deoarece, în urmă cu patru ani, a fost dat afară de un patron care nu i-a mai dat nici banii pentru munca prestată.

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie – Biroul de Investigaţii Criminale, l-au identificat pe M. D. de 44 de ani, din Bucureşti, ca fiind autorul infracţiunii de distrugere săvârşită în data de 15 septembrie a. c., în jurul orei 23.00. Acesta a provocat, prin incendiere, distrugeri la două imobile din Bucureşti, sectorul 2, prejudiciul cauzat fiind estimat la aproximativ 18.000 lei.
Audiat de oamenii legii, bărbatul a declarat că apus focul în timp ce era sub influenţa băuturilor alcoolice. El s-a plâns că, în urmă cu aproximativ 4 ani, când i-a fost desfăcut contractul de muncă de către o societate comercială din sectorul 2, administratorul societăţii mai avea să-i plătească o restanţă salarială, sumă pe care ar fi refuzat să i-o achite.
Incendiatorul a fost reţinut iar cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News