Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin „Ureche” Belu a scăpat de arestul preventiv. Controversatul milionar este din nou „back in business”
Florin „Ureche” Belu a scăpat de arestul preventiv. Controversatul milionar este din nou „back in business”

Florin „Ureche” Belu a scăpat de arestul preventiv. Controversatul milionar este din nou „back in business”

Controversatul milionar Florin Belu, zis „Ureche”, finul lui Nuțu Cămătaru și al lui Fane Spoitoru, care a fost acuzat că a violat-o pe fosta logodnică a lui Cătălin Botezatu, a scăpat de arestul preventiv. Bărbatul și-a anunțat prietenii de pe site-urile de socializare că a revenit la muncă, postând imagini cu el de la biroul pe care îl deține în București.

Arestat în luna martie după ce Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu pare să se comporte ca și cum nu ar fi fost niciodată acuzat de agresiune. Bărbatul postează imagini cu el plimbându-se cu mașini de lux prin zona de Nord a Capitalei, iese cu prietenii la cluburile și cafenelele din București, dar și anunță că a revenit la muncă. Bărbatul, care se fotografiază  pe scaunul unui birou impozant, își anunță revenirea în afaceri.

În luna februarie „Ureche” a fost reclamat de Monica Hill că ar fi agresat-o sexual după ce a ademenit-o în apartamentul lui sub pretextul filmării unei reclama pentru o companie imobiliară. Tânăra a venit de la Cluj la București pentru realizarea materialului publicitar, însă la fața locului și-a dat seama că a fost victima unei escrocherii. „Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o pe tânără la apartamentului, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual”, se arată în comunicatul autorităților. Condus la audieri, Florin Belu a fost reținut preventiv pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventive a inculpatului Belu Florin-Ioan, fiul lui…., sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, prev. de art.218 alin. 1 Cod penal. În temeiul art. 226 alin.2 C.pr.pen.,  va dispune arestarea preventive a inculpatului BELU FLORIN-IOAN pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 03.03.2021, până la data de 01.04.2021, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor.