Florin Piersic, ultimul "Nemuritor"

Florin Piersic, ultimul "Nemuritor"

Actorul este invitatul ultimei ediţii din acest sezon a emisiunii "Nemuritorii" de la B1 TV. Prima parte a interviului va fi difuzată sâmbătă, de la ora 23.00.

Actriţa Medeea Marinescu este cea care stârneşte un val de amintiri ale omului care ar putea să nu se oprească niciodată din povestit. Cea care a jucat cu Florin Piersic în piesa "Străini în noapte", în regia lui Radu Beligan, va fi partenera de dialog a "nemuritorului", iar alături de cei doi va mai fi şi un invitat surpriză, o persoană foarte importantă pe care artistul şi-a dorit-o alături de el în această emisiune.

Primul autograf şi prima Cola

Emisiunea începe simplu, cu întrebarea "Cum vă numiţi?", care aminteşte de unul din schimburile de replici pe care leau avut cei doi în piesă. În prima parte a emisiunii, Florin Piersic povesteşte atât despre cariera sa cinematografică - lumea din faţa camerelor pe care o cunoaştem atât de bine, dar o descoperim într-o altă lumină - cât şi despre lucrurile până acum neştiute ca primul autograf pe care l-a dat, impresii ale celui dintâi contact cu lumea occidentală, primul pahar de Cola, dar şi prietenia stârnită de acest moment cu regizorul Ion Popescu Gopo.

În aproape două ore de emisiune Florin Piersic va trece alături de Medeea Marinescu prin cele mai dragi momente din viaţa lui şi va dezvălui publicului, pe care îl iubeşte atât de mult, lumea din spatele filmelor mai cunoscute sau mai puţin cunoscute pe care le-a realizat.

Actorul aminteşte şi de debutul său. "Nu are sunet, dar îmi e foarte drag să mă uit la el, fiind filmul în care eu am dat pentru prima oară ochii cu aparatul de filmat ", spune artistul referindu-se la pelicula "Păcat boieresc".

Primul sezon al emisiunii "Nemuritorii" a ajuns la final. Interviul cu Florin Piersic se va întinde pe două ediţii. Prima este difuzată în această sâmbătă de la 23.00 şi în reluare duminică de la 17.30, a doua parte fiind programată săptămâna viitoare.

Ne puteți urmări și pe Google News