Sile Cămătaru a părăsit Penitenciarul Jilava. VIDEO cu maneaua dedicată duşmanilor

Sile Cămătaru a părăsit Penitenciarul Jilava. VIDEO cu maneaua dedicată duşmanilor

Mario Cămătaru îl aşteaptă pe tatăl său la poarta Penitenciarului Jilava. El a declarat că este student la Drept, iar acuzaţiile care i s-au adus nu sunt adevărate. Între timp, pe youtube a fost postată şi o manea dedicată lui Sile, în care duşmanii acestuia sunt sfătuiţi să părăsească ţara.

UPDATE: Sile Cămătaru a părăsit Penitenciarul Jilava. A spus doar că a ieşit cu "gânduri bune"! În maneaua recent apărută pe youtube îşi ameninţă, însă, duşmanii. Fiul lui Sile Cămătaru a încercat să-i convingă pe ziariştii prezenţi la Jilava şi că tatăl său nu a coordonat nici o activitate infracţională din penitenciar. "De opt ani fac pachete în fiecare săptămână şi vă spun că tatăl meu este nevinovat! Iar acuzaţiile care mi se aduc mie nu sunt adevărate. Eu sunt student la Facultatea de Drept, la zi, şi nu mă ocup cu nimic ilegal", a mai precizat acesta. Mario Cămătaru îl aşteaptă pe tatăl său la poarta Penitenciarului Jilava cu o limuzină Mercedes, de culoare albă, cu numărul "SLE". Asta în condiţiile în care fratele lui Sile, Nuţu Cămătaru, a părăsit, în iunie 2010, penitenciarul, pe un cal alb. Nuţu Cămătaru a venit şi el la Jilava cu o maşină de teren BMW, iar din "coloana oficiala" mai face parte şi o limuzină Audi A 8. Între timp, apropiaţii lui Sile Cămătaru au postat pe youtube şi o manea pe care interlopul o dedică duşmanilor. În videoclip apar şi membrii familiei lui Sile Cămătaru: "Dar o să vorbim în curând ca bărbaţii, Să daţi nişte explicaţii, Eu a trebuit să suport judecata, Toată viaţa o să faceţi plata! Mai vorbim, mai vorbim în libertate, Jur c-am să vă dau interdicţie la toate, Nu scăpaţi, nu scăpaţi aşa uşor, V-arăt eu, prăduitorilor!" <object id="rtvVideo" width="620" height="360" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" data="http://releases.flowplayer.org/swf/flowplayer-3.2.1.swf"><param name="movie" value="http://releases.flowplayer.org/swf/flowplayer-3.2.1.swf" /><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="wmode" value="opaque" /><param name="flashvars" value='config={ "playlist":["http://vmedia.rtv.net/12/2011-12/0a445fe61157e70c05bb60ab91038a9e.mp4", { "url": "http://vmedia.rtv.net/12/2011-12/0a445fe61157e70c05bb60ab91038a9e_large.jpg","autoPlay":false,"autoBuffering":false }] }' /></object> CITIŢI ŞI:

  • Sile Cămătaru, radiografia unui şef de clan
  • Cămătaru lua "TVA" şi livra droguri la Jilava
  • O veste care a dat fiori. Sile Cămătaru a visat la întregirea clanului. Portret de interlop audiat în Parlamentul României
  • Percheziţii la gruparea lui Sile Camataru. Interlopul îi coordona din puşcărie
  • Sile Cămătaru speră să obţină eliberarea condiţionată sponsorizând baluri ale bobocilor