FILMUL EVZ: The Long Kiss Goodnight

FILMUL EVZ: The Long Kiss Goodnight

Superacţiune, dramă, dar şi umor, în filmul "Sărutul dulce al răzbunării".

Samantha Caine (Geena Davis) este profesoară într-un orăşel şi are o fetiţă de opt ani. Nimic nu pare ieşit din comun în viaţa ei, dar din când în când are amintiri şi impulsuri inexplicabile care nu au legătură cu viaţa ei actuală. Mai mult, are cicatrici, dar nu-şi aminteşte cum le-a căpătat, şi descoperă că are un talent înnăscut pentru aruncarea cuţitelor. Ca să se lămurească, îl angajează pe detectivul Mitch Hennessey (Samuel L. Jackson) pentru a descoperi mai multe despre trecutul ei.

Deşi la început Mitch vrea doar să-i ia banii, în scurt timp află că numele femeii este Charley Baltimore şi că a fost asasin plătit al unei agenţii guvernamentale secrete. Samantha începe să-şi amintească din ce în ce mai multe din trecut, iar acest lucru îl descoperă şi fostul ei şef, care trimite doi asasini pentru a o ucide. În timp ce încearcă să-şi salveze viaţa, femeia se trezeşte, împreună cu Mitch, în mijlocul unei conspiraţii de preluare a SUA de către un escroc, un dealer internaţional de arme, Timothy. Samantha îşi aminteşte că a fost agent secret şi că rezolva cele mai urâte afaceri ale guvernului şi realizează că trebuie să pună în practică tot ce învăţase în altă viaţă.

Pentru a pregăti scena în care este torturată şi scufundată în apă, Geena Davis împreună cu soţul ei la acel moment, regizorul Renny Harlin, s-a antrenat ţinându-şi respiraţia în apa din cadă.

Ne puteți urmări și pe Google News

22.00 - PRO CINEMA <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/pL8Hsj_VJRU?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>