„Spre deosebire de Laby, zis și Regele Măscăricilor (pă România), eu nu mă hrănesc din energie negative și nici nu inventez controverse ca să am atenția oamenilor. IQ-ul scăzut plus sfatul noilor amici, băieții din formație, l-au făcut pe garoi să zică ”, a scris Alex Velea, pe Instagram.

De asemenea, Alex Velea nu a mai putut să tolereze indolența lui Abi Talent și i-a dat o lecție dură!

Recent, iubitul Antoniei a publicat pe Ianstagram filmulețe compromițătoare cu Abi Talent, devenit într-un timp scurt vedetă pe YouTube. Mai mult, Velea a dezvăluit, vineri, că a fost sunat de tatăl lui Abi Talent, care se află după gratii după ce a fost condamnat la 5 ani și jumătate pentru proxenetism.

Filmuleţele compromiţătoare publicate de Velea au fost însoţite de câteva remarci acide la adresa lui Abi Talent, care s-a autointitulat „Regele României”.

Idolul multor adolescenți fredonează una dintre piesele lansate în urmă cu ceva timp de iubitul Antoniei, respectiv: „Minim doi”, iar pe imagini a scris un mesaj cu subînțeles… care i-a trimis pe mulți cu gândul la orientarea sexuală a tânărului artist.

Velea a postat pe Instagram Stories o fotografie care pare a fi făcută într-unul dintre momentele intime ale lui Abi Talent. El apare în brațele unui bărbat.

Alex Velea și-a încheiat șirul dezvăluirilor cu un mesaj în care l-a anunțat public pe Abi Talent că a fost sunat de tatăl lui, care se află în închisoare și l-a rugat să-i ierte răutățile gratuite.

„Băi, Laby! M-a sunat taică-tu de la pușcărie și m-a rugat să te iert pentru hazu’ slab pe care-l ai, fiidcă tu nu ai fost chiar un copil dorit. Ai fost mai mult un «accident». Plus că el și-a dorit fată. Tu ți-ai făcut ambiția și ai ieșit jumătate fată, jumătate băiat. Dacă tot stăteam la taină ca bătrânii, mi-a recunoscut că te-ai născut la 8 ani (în primii «7 ani de acasă» cică asimilezi multe info, îți dezvolți caracterul, rușinea și respectul). A… Și a mai zis că te salută”, a scris Alex Velea pe Story-ul de la Instagram, potrivit cancan.ro

Te-ar putea interesa și: