Fiica lui Păunescu vrea doar să negocieze averea!

Fiica lui Păunescu vrea doar să negocieze averea!

Presupusa fiică a lui Adrian Păunescu, Andreea Mihaela Bîrlea, pare să fi îngropat pentru momet securea războiului cu familia poetului. Aceasta, după ce ieri a refuzat să se prezinte în faţa magistraţilor Sectorului 3 unde tot ea deschisese proces pentru stabilirea paternităţii.

Surse apropiate familiei Păunescu ne-au declarat că Andreea Bîrlea ar purta negocieri cu fiul poetului, Andrei Păunescu, pentru a avea drept de moştenire asupra averii fostului senator, precum şi asupra sumelor provine din dreptul de proprietate intelectuală.

Insistenţa cu care Andreea chema familia Păunescu în judecată s-a mai diminuat după moartea fiicei celei mari a lui Adrian Păunescu, Ioana, anul trecut, în urma unei boli fără scăpare. Grefiera de la Tribunalul Bucureşti, Andreea Mihaela Bîrlea, a intentat proces pentru a se recunoaşte faptul că poetul Adrian Păunescu este tatăl ei natural, imediat după moartea acestuia. Ea a declarat atunci că nu o interesează niciun aspect de ordin material, sigura ei doleanţă fiind aceea de a fi recunoscută legitim ca fiica lui Adrian Păunescu. Andreea, 43 de ani, a venit pe lume după ce poetul a avut o aventură cu Rodica Gabriela Bîrlea. "Tatăl meu, Adrian Păunescu, mi-a promis că o să mă recunoască ca fiica lui, și în acte, în 1982. Eu nu am mai insistat, iar el a murit!" ANDREEA MIHAELA BÎRLEA, Grefier la Tribunalul București

Ne puteți urmări și pe Google News