Mama era mereu beată, mi-era frică de ea

Fiica lui Demi Moore, Tallulah Belle Willis, a vorbit pentru prima oară despre problemele de dependenţă de alcool ale mamei sale. Actriţa a avut diferite necazuri legate de abuzul de băuturi alcoolice şi bineînţeles ca excesele acestea au fost remarcate de către fetele sale care au trăit îngrozite de situaţia în care se afla mama lor.

Actriţa, într-o primă fază, părea vindecată, dar acum câţiva ani a avut din nou o cădere urâtă. „Era ca şi cum soarele ar fi apus şi în locul lui a apărut un monstru”, a povestit tânăra fată la o televiziune americană. „Îmi amintesc că era foarte nerăbdătoare să bea când simţeam că ochii ei se închideau şi se deschideau în timp ce vorbea cu mine, înţelegeam că era beată”.

Tallulah explică cum dependenţa mamei a făcut să se simtă foarte puţin iubită de Demi şi adaugă că dacă mama ei era normală ar fi arătat mai multă afecţiune faţă de fetele sale. Demi Moore a vorbit de mai multe ori despre dependenţă, de reabilitare şi de căderea din nou în păcat, dar ca cineva din familie să povestească amănunte triste nu s-a mai întâmplat, potrivit celor relatate de Il Gazzettino.