Evenimentul Zilei > Actualitate > Fenechiu: Renunţ la funcţiile politice din PNL dacă Traian Băsescu nu e demis la referendum
Fenechiu: Renunţ la funcţiile politice din PNL dacă Traian Băsescu nu e demis la referendum

Fenechiu: Renunţ la funcţiile politice din PNL dacă Traian Băsescu nu e demis la referendum

Coordonatorul campaniei USL pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu a declarat că va renunţa la funcţiile politice din PNL dacă acesta nu va fi demis la referendum.

"Dacă referendumul nu va fi validat, înseamnă că am greşit. Sper din toată inima că vom avea un referendum valid, aici ţine de responsabilitatea noastră a tuturor. Am greşit că am declanşat un referendum împotriva lui Traian Băsescu dacă românii vor spune altceva. (…) Dacă Traian Băsescu va avea mai mulţi ‘nu’ decât ‘da’, înseamnă că am greşit. Eu, cu siguranţă, îmi asum răspunderea, am mai spus, îmi dau demisia din toate funcţiile din partid", a afirmat vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu.
Şi preşedintele interimar, Crin Antonescu a declarat că dacă Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, se va retrage „definitiv” din viaţa politică.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.