Feminitatea în viziunea designerului Cristina Nichita

Feminitatea în viziunea designerului Cristina Nichita

Galeria Designerilor Români din magazinul Cocor din Capitală a fost aseară gazda lansării colecţiei primăvară-vară 2011 a designerului Cristina Nichita.

Denumită „Events”, colecţia este rodul colaborării dintre designerul ieşean şi colegul său de breaslă George Hoşbotă şi constă din 40 de ţinute special create pentru evenimente, ţinute care au făcut o trecere prin trei look-uri şi trei modalităţi diferite de expresie a  feminităţii - nonconformism, expansivitate şi încredere în sine.

Spectacolul de modă a reunit pe podium vedete autohtone. Printre modelele de catwalk care au prezentat rochiile ultra-feminine, realizate din fibre uşoare şi confortabile, uni sau cu imprimeuri în degrade, desene şi borduri spectaculoase, s-a numărat şi vedeta Laura Cosoi. Intreaga prezentare de moda a fost transmisa live pe ecranele mediafaţadei magazinului Cocor.

“Realizată în colaborare cu designerul George Hojbotă, colecţia readuce în prim plan o siluetă fluidă, o imagine naturală, o prezenţă subtilă şi relaxată, senzuală şi sexi. Colecţia se doreşte a fi una evolutivă, ce marchează o nouă viziune asupra luxului şi a eleganţei urbane, departe de rigoarea clişeelor clasice”, declară designerul Cristina Nichita.

Ne puteți urmări și pe Google News