Evenimentul Zilei > Justitie > Femeie tâlhărită pe stradă, lângă sediul Poliţiei Timişoara. Atacatorii, prinşi după câteva ore
Femeie tâlhărită pe stradă, lângă sediul Poliţiei Timişoara. Atacatorii, prinşi după câteva ore

Femeie tâlhărită pe stradă, lângă sediul Poliţiei Timişoara. Atacatorii, prinşi după câteva ore

O femeie din Timişoara a fost atacată pe stradă, vizavi de sediul Poliţiei Judeţene aflat în centrul oraşului, de patru tineri care i-au smuls poşeta în care avea bani şi documente. Atacatorii au fost prinşi de poliţişti câteva ore mai târziu.

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă o femeie din Timişoara a fost atacată vizavi de sediul Poliţiei Judeţene aflat în centrul oraşului, de patru tineri care i-au smuls poşeta în care avea bani şi documente. Un trecător a sunat la 112, aunţând că atacatorii au urcat într-un autoturism Ford de culoare galbenă. Câteva ore mai târziu, poliţiştii care se aflau la o razie în municipiu, pe o stradă din sudul oraşului, şi care aflaseră despre incident au observat în trafic maşina suspectă şi au oprit-o. În portbagaj au găsit geanta femeii, iar în maşină, lângă scaunul şoferului, au fost descoperite mai multe folii din aliminiu în care se afla o substanţă susceptibilă a fi droguri. Cei patru tineri, care sunt din localitatea Ofseniţa, judeţul Timiş, au fost încătuşaţi şi duşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: