Evenimentul Zilei > Actualitate > FC U Craiova a rămas și fără președinte! Ce spune Mititelu
FC U Craiova a rămas și fără președinte! Ce spune Mititelu

FC U Craiova a rămas și fără președinte! Ce spune Mititelu

În curtea grupării patronate de Adrian Mititelu este haos total.

Adrian Mititelu, patronul divizionarei secunde FC Universitatea Craiova, l-a demis fără niciun motiv concret pe antrenorul italian Nicolo Napoli și l-a adus în locul lui pe Ștefan Nanu. Decizia lui Mititelu l-a determinat pe Marcel Iancu să demisioneze din funcția de președinte al grupării din Bănie.
„Vine o vreme când trebuie să-ţi găseşti un rost în viaţă, să fii ataşat unei cauze drepte, să nu-ţi trădezi semenii şi cauza pentru care lupţi. Eu nu mă mai regăsesc în această cauză util. FC Universitatea Craiova va câştiga războiul cu FRF, dar nu se ştie când.
Eu am un prieten care se cheamă Nicolo Napoli şi nu-l trădez. Respect decizia conducerii, dar nu sunt de acord cu aceasta. Nu există un temei legal, iar rezultatele îi sunt favorabile. Nu regret că am fost un soldat demn şi drept pentru cauza FC Universitatea Craiova, dar plec necondiţionat în acelaşi timp cu antrenorul Nicolo Napoli şi nu împroșc cu noroi în nimeni. Las în urmă trei ani de eforturi de a reda adevărul şi regretul că nu pot să-i judec personal pe toţi care au făcut rău echipei mele de suflet, fără a fi avut pretenţii financiare”, a scris Marcel Iancu, pe contul personal de Facebook.
Adrian Mititelu e convins însă că Iancu va reveni asupra deciziei. „Eu cred că în două zile se întoarce la club. Iancu nu are motive să-mi reproșeze nimic, în particular mi-a aprobat decizia de a-l da afară pe Napoli. Probabil că vrea să arate câteva zile solidaritate cu Napoli, dar eu îl aștept luni la serviciu”, a spus patronul echipei FC U Craiova, la Radio GSP.
Despre demiterea lui Nicolo Napoli, Mititelu a precizat, la același post de radio: „E cea mai bună decizie pentru club, dar nu mi-a fost ușor să o iau. M-am rugat de el să accepte o altă funcție sau să-și ia o vacanță până la vară, dar n-a vrut. Vă garantez că va mai lucra cu mine.
El mi-a spus când s-a terminat turul că nu se întoarce pentru retur. Napoli m-a ameninţat cu demisia de vreo trei ori până acum, cea mai importantă preocupare a lui este să pozeze pentru suporteri şi pentru presă. El e alt om decât cel care apare în presă”.