Fantomele morţilor de la Disneyland

Fantomele morţilor de la Disneyland

În vestitele parcuri americane şi-au pierdut viaţa mulţi tineri, iar spiritele lor bântuie prin zonă şi îi sperie pe angajaţi.

Cele două parcuri de distracţie care au la bază desenele animate ale lui Walt Disney, aflate în Statele Unite ale Americii, au provocat, de-a lungul anilor, şi adevărate drame misterioase, cărora le-au căzut victime mai ales tinerii. Apariţiile fantomatice ale celor care şi-au pierdut viaţa pe tărâmul distracţiei continuă să-i sperie pe angajaţii parcurilor chiar şi în ziua de astăzi, relatează site-ul dark-stories.com. Stafia înecatului

În 1973, doi adolescenţi care au vrut să-şi prelungească „sejurul“ după ora închiderii pe Insula lui Tom Sawyer, aflată la Disneyland CA, s-au ascuns printre decoruri. Numai că pe insulă se ajunge şi se pleacă doar cu vaporaşul. După lăsarea nopţii, cei doi au încercat să plece înot. Unul dintre ei s-a înecat. De atunci, angajaţii de la întreţinere au început să vadă pe culoarele din spatele scenei şi prin cavernele artificiale tot felul de umbre, mişcându-se şi urmărindu-i prin întuneric. Şi câţiva vizitatori au avut senzaţia că sunt urmăriţi prin subteranele Insulei lui Tom Sawyer.

Georges cel supărat

Ne puteți urmări și pe Google News

În celălalt parc de distracţii, Regatul Magic de la Walt Disney World, din Orlando, Florida, o fantomă opreşte curentul electric atunci când angajaţii de aici rostesc cuvinte „magice“. După cum povestesc ei, în timp ce se construia punctul de atracţie Piraţii din Caraibe, un muncitor pe nume Georges a căzut de pe schelă, decedând pe loc. De atunci, dacă salariaţii de la acest punct sau vizitatorii strigă „Georges nu există!“, are loc o pană de curent, semn că spiritul s-a supărat. Dacă vor să repornească totul, este suficient să spună cu voce tare „Georges este real!“ şi - ca prin minune - atracţia de aici este din nou alimentată cu energie electrică.

Spiritismul ucide

În ambele locuri purtând numele celui care a dat viaţă lui Micky Mouse şi răţoiului Donald există câte un punct de atracţie numit Casa Bântuită. Dar chiar dacă numele, efectele şi creaturile artificiale ale zonei predispun la supranatural, există aici şi întâmplări reale care induc aceeaşi senzaţie. Casa Bântuită din Florida se poate lăuda cu mai multe stafii reale, chiar. Una dintre ele ar fi cea a unui beţiv care a vrut să vadă mai de aproape scena pe care Madame Leota, un geniu al spiritismului, se producea în faţa vizitatorilor. El a căzut în fosa adâncă de peste trei metri, dintre scenă şi spectatori. Spiritul său le joacă acum feste angajaţilor de aici. Urna funerară

Şi Casa Bântuită din Disneyland CA a fost scena unei situaţii cu adevărat morbide. O femeie a venit la administratorul parcului de distracţii cerându-i voie să împrăştie cenuşa fiului ei în locul cu fantome, pentru că acolo era zona lui preferată de distracţie. Deşi a fost refuzată, ea a vărsat totuşi urna funerară în Casa Bântuită. De atunci, angajaţii, dar şi vizitatorii acestui parc de distracţie se plâng că spectrul copilului mort şi incinerat le apare la tot pasul.