Fanii i-au făcut lui Traian Băsescu un site de campanie inspirat de la americani

Fanii i-au făcut lui Traian Băsescu un site de campanie inspirat de la americani

Referendumul pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu, care va avea loc pe 29 iulie, a dat startul competiţiei pentru atragerea cât mai multor voturi.

În mediul online a apărut site-ul www.basescupresedinte.ro, un site colorat în roşu, galben şi albastru, care a fost inspirat din brandul de ţară al Statelor Unite al Americii. Dacă logo-ul brandului turistic al SUA este compus din buline verzi, fanii lui Traian Băsescu i-au creat un logo din buline în culorile drapelului românesc.

Pe site sunt anunţate şi evenimentele de susţinere a preşedintelui suspendat Traian Băsescu şi utilizatorii pot citi un manifest împotriva suspendării. Există, de asemenea, şi secţiunea "Trimite-i un mesaj preşedintelui", dar şi o secţiune de "Design tricouri" care permite download-ul unui logo care poate fi imprimat pe îmbrăcăminte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Când utilizatorii site-ului accesează secţiunea "Intră în lista de susţinători ai preşedindelui", apare mesajul "Nu uia să dai copy paste la www.basescupresedinte.ro poate ajungi prim-ministru".