Europa FM, primul post de radio din România care a anunţat tragica veste, continuă să fie alături de fanii lui Michael Jackson şi după o zi de vineri în care a întors pe toate feţele dispariţia megastarului, vine cu un weekend întreg cu hiturile lui.

Pe
www.europafm.ro a fost urmărit pas cu pas şirul de evenimente încheiat cu o veste şocantă : Regele Muzicii Pop nu mai este. Postul de radio a anunţat că întreg acest weekend îi va fi dedicat memoriei superstarului.

Vineri, de la ora 22.30,  Europa FM difuzează concertul susţinut de star în România în anul 1992. Acest concert este considerat a fi cel mai reuşit concert al lui Michael Jackson din turneul "Dangerous" şi nu numai.

Sâmbătă, în emisiunea "Sunetul anilor", românii îşi vor reaminti alături de Florin Badea poveştile şi întâmplările pe care le-au trăit pe muzica lui Michael Jackson.

De vineri până duminică, programele Europa FM vor derula istoria lui Michael Jackson şi hiturile acestuia care vor rămâne mereu în inimile noastre.

Fanii au posibilitatea să-şi reamintească pe www.europafm.ro cele mai bune 50 de piese lansate de MJ în decursul vieţii sale , să descarce imagini inedite cu artistul şi să urmărească interviuri video şi informaţii în exclusivitate privind dispariţia lui Michael.

Vezi mai multe despre viaţa şi moartea artistului, în categoria "A murit Michael  Jackson"