Evenimentul Zilei > Sport > Faceţi loc, trec „câinii roşii”!
Faceţi loc, trec „câinii roşii”!

Faceţi loc, trec „câinii roşii”!

Fotbaliştii de la CS Otopeni au anunţat că nu vor să se prezinte la meciul cu Dinamo, programat duminică, în etapa a 20-a din Liga I.

Dacă echipierii nou-promovatei îşi vor pune în aplicare planul, lliderul va câştiga partida cu 3-0, rezultatul urmând a fi stabilit la „masa verde”. Deşi sunt neplătiţi de cinci luni, jucătorii de la Otopeni au ales să protesteze radical exact acum, înaintea confruntării cu Dinamo! „Roş-albii” sunt bănuiţi că nu sunt străini de evenimentele de la Otopeni. Cum în prima etapă (3-0 cu Pandurii) au fost suspectaţi de blat, în cea de-a doua (1-1 cu Gaz Metan) au fost ajutaţi de arbitri, iar acum se prefigurează o victorie la „masa verde”, întrebarea care se pune este care va fi tactica dinamoviştilor pentru etapa a patra, cu Gloria Buzău!

„N-avem ce mânca!”
 
Dinamo are un contingent gros de jucători la Otopeni: Florin Pârvu, Cristi Munteanu, Hristu Chiacu, Octavian Chihaia şi Liviu Ganea. Întâmplător sau nu, aceştia sunt chiar cei care conduc revolta! Şi antrenorul Liviu Ciobotariu, de asemenea fost „câine”, îi sprijină pe grevişti. Jucătorii au venit la antrenamentul de ieri-dimineaţă, dar au refuzat să se dezechipeze.
 
Cu o seară înainte, ei au trimis un memoriu conducerii, prin care înştiinţau că nu se vor mai prezenta la şedinţele de pregătire şi nici la meciurile oficiale. Hârtia a fost semnată de jucători, în frunte cu căpitanul Florin Pârvu. „Ne-a ajuns cuţitul la os. Nu ne-am primit salariile de cinci luni. N-avem ce mânca!”, spun fotbaliştii. Dacă jucătorii se vor prezenta totuşi la meciul de duminică, ei vor fi nepregătiţi.