Evenimentul Zilei > Social > EXECUȚIE în STIL MAFIOT. Mașina unui cunoscut JURNALIST din ROMÂNIA a fost INCENDIATĂ
EXECUȚIE în STIL MAFIOT. Mașina unui cunoscut JURNALIST din ROMÂNIA a fost INCENDIATĂ

EXECUȚIE în STIL MAFIOT. Mașina unui cunoscut JURNALIST din ROMÂNIA a fost INCENDIATĂ

Scenariu mafiot în Timișoara. Mașina jurnalistului timișorean Dragoș Boța, editorul-șef al Pressalert, a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Autoturismul Opel Vectra parcat lângă blocul din Timișoara în care locuiește ziaristul a ars în jurul orei 2.40. Incendiul a fost observat de un vecin, care a sunat la 112. Focul a început în partea din spate a mașinii, iar interiorul a fost ars complet.

Pompierii au constatat că geamul din dreapta spate a fost spart, scrie Antena3.

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu cu două autospeciale și șapte subofițeri. Cauza probabilă a incendiului, în urma cercetărilor, se pare că a fost acțiunea unei persoane”, a declarat plutonier adjudant șef Andrei Zițac.

Trebuie menționat că automobilul era parcat lângă bloc, în apropiere fiind o țeavă de distribuție a gazului. O altă mașină a fost afectată de căldura degajată de flăcări.

„Această acțiune de tip mafiot mă face să cred că investigațiile pe care le-am făcut de-alungul timpului și dezvăluirile publicate pe PRESSALERT au deranjat. Acțiunea din această noapte nu mă face nicio secundă să mă opresc din a-mi face meseria de jurnalist. Cred că este momentul să ne întrebăm cu toții dacă acceptăm ca Timișoara să se transforme într-o Sicilie în care tăcerea complice și cumetriile pe sub masă sunt mai importante decât orice”, a spus Dragoș Boța.