UPDATE 2. Surse apropiate familiei au precizat pentru EVZ că sicriul în care se află trupul neînsufleţit al fiului directorului de la Teatrul Mic a ajuns în Pipera, la locuinţa familiei. Urmează ca el să fie depus apoi la studiourile din Buftea.

UPDATE 1. Trupul neînsufleţit al lui Luca Călinescu va fi depus la Studiourile MediaPro din Buftea, unde prietenii şi apropiaţii săi îşi vor putea lua rămas bun.
Conform unor surse apropiate familiei, decizia ca sicriul să fie transportat cu maşina, şi nu pe calea aerului, cu avionul, a fost luată în ultima clipă. De serviciile de transport şi de cele necesare înmormântării se ocupă firma "Anthony".
"Noi am primit solicitatrea de preluare ieri. Pe la 12.00, maşina noastră a plecat spre Praga. După ce a ajuns, spre seară, a plecat, înapoi, spre România. Azi dimineaţă a intrat în ţară şi acum se apropie de Bucureşti", au explicat pentru EVZ reprezentanţii firmei de servicii funerare Anthony.
“Din sicriul de zinc va fi transferat într-un sicriu normal, de tip Boston. Înmormântarea va avea loc la Cernica”, au precizat pentru EVZ surse apropiate familiei. 
Sicriul de tip Boston valorează în jur de 15.000 de lei, conform site-urilor de specialitate. "Familia a vrut discreţie în cazul acesta. Deocamdată nu vă putem da mai multe informaţii", au explicat reprezentanţii firmei de servicii funerare.
Fiul cel mic al actorului Florin Călinescu, găsit spânzurat într-o cameră de hotel din Praga.
Citiți și:

  • Când s-a sinucis fiul lui Florin Călinescu?
  • Primele rezultate ale autopsiei: Luca Călinescu nu a consumat droguri sau alcool 
  • Tragedia familiei Călinescu
  • Florin Călinescu, urmărit de tragedie. Ceremonie pentru fiul său, în această săptămână
  • Fiul cel mic al lui Florin Călinescu, Luca, s-a sinucis