Evenimentul ZileiMondenExclusiv. Loredana Groza și Delia au făcut iureș în Mexic

Exclusiv. Loredana Groza și Delia au făcut iureș în Mexic

Exclusiv. Loredana Groza și Delia au făcut iureș în Mexic
Divele au făcut ravagii. Delia și Loredana Groza dansează pe mese în Mexic. Cele două vedete s-au întâlnit aseară în Tulum și s-au desfășurat în toată splendoarea. Niciuna nu a avut inhibiții.

Loredana Groza și Delia au făcut iureș în Mexic. Delia a plecat prima în Mexic, de unde, de zile bune, își încântă fanii cu imagini spectaculoase. Vedeta Pro TV a vizitat țara și chiar a făcut glume pe traseu cu localnicii, întrebându-i dacă sunt de la Asia Express și unde e Gina Pistol cea gravidă. Spre seară a ajuns și ea în resortul unde e cazată și Loredana Groza, iar noaptea distracția a atins cote maxime.

Vedetele s-au întâlnit la masă și au profitat de muzica bună pentru a dansa pe scaune și mese. Îmbrăcată într-o rochie scurtă de culoare turcoaz, Delia a ținut ritmul cocoțată direct pe scaunul pe care stătea.

Loredana Groza însă, care și în serile trecute a dansat și s-a distrat copios, a fost atracția serii. Delia și Loredana Groza dansează pe mese în Mexic.

Loredana Groza și Delia au făcut iureș în Mexic

Îmbrăcată într-un compleu transparent și sexy, cu dress-uri cu modele negre, cunoscuta cântăreață și-a etalat nurii în toată splendoarea. În vârstă de 51 de ani, aceasta are un corp intens lucrat în sala de forță, pe care nu are niciun motiv să îl ascundă privirilor admiratorilor, și nici nu o face. Practic a umplut internetul cu ea în costum de baie, spre bucuria fanilor care i-au transmis doar mesaje de apreciere.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.


Accesează:
Recomandari