Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz Prime Time. Senatorul Daniel Zamfir a pierdut pariul cu jurnalistul Botin. „V-am spus, în direct, că nu vine în Senat”
VIDEO

Evz Prime Time. Senatorul Daniel Zamfir a pierdut pariul cu jurnalistul Botin. „V-am spus, în direct, că nu vine în Senat”

Chemarea în Senat a Ministrul Finanţelor Florin Cîţu, pentru a da socoteală pentru împrumuturile halucinante făcute în numele României în ultimele două luni, a generat un pariu mai puțin obișnuit, făcut într-una din edițiile trecute ale emisiunii Evz Prime Time, între jurnalistul Laurențiu Botin, moderatorul emisiunii de pe evz.ro, și senatorul Daniel Zamfir. „V-am spus că nu vine”.

Senatorul Daniel Zamfir, responsabil de chemarea în Senat a Ministrului de Finanțe Florin Cîțu pentru a justifica împrumuturile realizate de România în ultima vremea, a recunoscut aseară în emisiunea Evz Prime Time că a pierdut pariul încheiat cu moderatorul Laurențiu Botin. „Ați avut dreptate când ați spus că nu va veni în Senat”. Ce crede despre natura împrumuturilor făcute de Cîțu.