Evenimentul Zilei > Politica > EVZ A AVUT DREPTATE. Gheorghe Falcă: Sunt sigur că PNL şi PDL vor colabora pentru prezidenţiale
EVZ A AVUT DREPTATE. Gheorghe Falcă: Sunt sigur că PNL şi PDL vor colabora pentru prezidenţiale

EVZ A AVUT DREPTATE. Gheorghe Falcă: Sunt sigur că PNL şi PDL vor colabora pentru prezidenţiale

Preşedintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, a declarat că, în noul context al intrării PNL în opoziţie este sigur că democrat-liberalii vor avea o colaborare cu liberalii pentru alegerile prezidenţiale, iar în 2015 vor forma un guvern.

"Sunt sigur că cele două partide, înainte de alegerile prezidenţiale, vom avea o colaborare bazată pe un pact de neagresiune şi sprjinirea în turul doi al celui mai bine plasat", a declarat Gheorghe Falcă, citat de mediafax.ro.

Întrebat dacă vede posibilitatea ca până în 2016 formula politică guvernamentală să se modifice din nou, Falcă a spus că este sigur că va exista guvern în jurul PDL şi PNL.

“Sunt sigur că în 2015 va fi o guvernare în jurul PDL şi PNL, având PSD în opoziţie", a mai spus Falcă.

Evz a scris, ieri, că intrarea liberalilor în Opoziţie ar putea duce la o regândire a planurilor democrat-liberalilor pentru alegerile prezidenţiale. Pedeliştii ar putea susţine în cursa pentru Cotroceni din acest an un candidat al Dreptei altul decât Cătălin Predoiu. 

CITIȚI ȘI:

  • Cum se pregăteşte PDL să-l lase din braţe pe Predoiu
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: