Eurovision 2012. România își alege reprezentantul

Eurovision 2012. România își alege reprezentantul

La Selecţia Naţională Eurovision, care are loc sâmbătă, 10 martie de la ora 21.00, la TVR 1, vom alege piesa care ne va reprezenta la Eurovision 2012.

Selecția Națională Eurovision va fi transmisă de TVR 1 și, pentru prima dată, va putea fi urmărită şi de internauţi, pe www.tvr.ro/eurovision, dar şi pe site-ul oficial al competiţiei internaţionale, www.eurovision.tv. Prezentatorii sunt Gianina Corondan, Constantin Trofin, Iulia Pârlea (căpitanul anilor ‘90 din emisiunea "ÎnTrecerea anilor") şi cei 3 "Terori": Zory, Bogdan şi Valentin. Nu va lipsi camera verde unde se vor afla, pe lângă artiştii concurenţi, jurnaliştii acreditaţi şi bloggerii care vor face live report. Invitaţii speciali vor fi Hotel FM, reprezentanţii României la Eurovision 2011, Jedward, reprezentanţii Irlandei în concursul Euro­vision de anul trecut din Germania, dar şi de anul acesta, şi Anggun, reprezentanta Franţei la Baku. Ca şi în ediţiile trecute, telespectatorii vor vota melodia care să reprezinte România la Eurovision.

Spectacolul de sâmbătă seară va fi transmis în trei părţi: de la ora 21.00, de la 22.00 şi de la 23.00, iar piesa câştigătoare va fi anunţată înainte de miezul nop­ţii. Alegerea va fi făcută în baza notelor primite de la un juriu de specialişti (50%) şi prin televoting (50%). În caz de egalitate, va câştiga pie­sa care va avea cel mai mare număr de voturi primite de la publicul telespectator. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/F-ik7RCuFT8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News