Eşti supărat pe Băsescu. De ce? Băsescu îţi răspunde pe Facebook

Eşti supărat pe Băsescu. De ce? Băsescu îţi răspunde pe Facebook

"Eşti supărat pe Băsescu! Mulţi sunt. Sigur ai un motiv. Spune de ce şi Traian Băsescu îţi va răspunde. Video, ca să fii sigur că e chiar el", este descrierea paginii de Facebook creată, duminică, de echipa de campanie a lui Traian Băsescu, care are deja o postare video cu preşedintele suspendat.

Întrebările utilizatorilor de Facebook, "atâta timp cât sunt raţionale şi exprimate în limbaj decent", ajung la Traian Băsescu care alege în fiecare zi câteva la care răspunde direct.

Cum funcţionează pagina de Facebook "Eşti supărat pe Băsescu. De ce?"?

"Trimite-ne un mesaj cu ce ai să reproşezi lui Traian Băsescu. (Foloseşte butonul din dreapta sus, de sub fotografia microfonului) Mesajele iraţionale sau vulgare nu se iau în seamă iar utilizatorii respectivi sunt banaţi. De asemenea, nu vom lua în considerare mesajele pro-Băsescu. Acest site e dedicat celor care sunt supăraţi pe el, nu celor care vor să-l încurajeze. Toate mesajele ajung la Traian Băsescu care răspunde în maximum 24 de ore. În fiecare zi alege un număr de 2-3 postari pentru a le răspunde video. Răspunsul video e publicat aici in fiecare zi la 18.30", se explică pe pagina de Facebook. Traian Băsescu este activ şi pe Twitter şi a lansat de curând şi un site de campanie www.basescu.ro

Ne puteți urmări și pe Google News

Tu o să apelezi la acest mijloc de comunicare cu Traian Băsescu?