Evenimentul Zilei > Actualitate > Escrocii fac legea pe șosele. Imagini uluitoare surprinse de șoferi | VIDEO
Escrocii fac legea pe șosele. Imagini uluitoare surprinse de șoferi | VIDEO

Escrocii fac legea pe șosele. Imagini uluitoare surprinse de șoferi | VIDEO

Doi escroci care păcăleau șoferii au fost filmați și, apoi, prinși în flagrant. Ce metodă foloseau? Este de tot râsul…

Pe DN6, care leagă Caransebeş de Timişoara,  doi escroci au fost prinși chiar în timp ce încercau să obţină bani de la şoferii care treceau pe acolo şi ofereau bjjuterii false contra unor sume de bani.

Mai mulți șoferi au povestit că pe drumurile principale din județul Caraș-Severin, fie că este vorba despre Drumul European 70 sau DN58 – drumul spre Ardeal, apar așa-zișii autostopiști. Aceștia fac semne disperate de pe marginea drumului cerând șoferilor să oprească.

Apoi, într-o turcă numai de ei știută, îi dă de înțeles șoferului că au rămas în pană de combustibil și că ei trebuie să ajungă de urgență la Giurgiu, la frontieră.


Veste uriașă pentru sute de mii de români. Decizia a fost luată și este oficială

Ungurii au „ocupat” Târgu Mureș. Victorie la Primărie și la Consiliul Județean


Individul surprins în imaginile video acționa pe DN6 (E70) între Caransebeș şi localitatea Constantin Daicoviciu, oprește mașini și păcălește șoferii creduli.

Duminică, de exemplu, un șofer a căzut în plasa escrocului și a crezut că a făcut afacerea vieții lui.

I-a dat escrocului 200 lei contra a 150 de dinari sârbești.

În fapt, 150 dinari sârbești valorează circa  6,50 lei. Escrocul îi spusese că cei 150 de dinari, valorează undeva la 150 de euro.

Tot duminică, pe DN6, drum ce leagă Caransebeș de Timișoara, tot în apropiere de localitatea Constantin Daicoviciu, polițiștii au  depistat doi escroci care opreau autoturisme plângându-se într-o turcă numai de ei știută, că au rămas în pană de combustibil și au nevoie de bani românești.

Unul dintre cei doi, a încercat să ofere spre vânzare  un inel ghiul dintr-un metal de culoare galbenă contra unei sume de bani derizorii. Polițiștii au fost pe fază și au acționat conform legii.

Cele două persoane persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei în cauză.

Polițiștii au transmis că au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și tentativă la înșelăciune și continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptelor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: