Eros Ramazzotti vinde scump, dar mult

Eros Ramazzotti vinde scump, dar mult

Cântăreţul italian este deja un obişnuit al României, însă abia de această dată va duce tot greul de unul singur. Nu va mai împărţi scena cu alţi artişti.

După două weekenduri în care a domnit rockul (Aerosmith, Rammstein, Metallica, Manowar), mâine-seară, clubul bucureştean Le Gaga îl va avea ca invitat pe Pitbull, iar Eros Ramazzotti va concerta pe Stadionul de Rugby din Bucureşti.

Concertul pe care italianul îl va susţine face parte din turneul "Ali e Radici World Tour" prin care îşi promovează cel mai recent album, "Ali e Radici", al 11-lea din carieră, lansat pe 22 mai 2009.

Primul single de pe album, "Parla Con Me", lansat pe 17 mai 2009, a urcat deja pe poziţii fruntaşe în topurile muzicale din Germania, Franţa şi Suedia, iar în Italia ocupă prima poziţie. Primul concert "solo" la noi Artistul este la a treia vizită în ţara noastră, după ce a mai concertat în 1996 şi în 2007, însă atunci a urcat pe scenă alături de artişti precum Joe Cocker sau Rod Stewart.

Ne puteți urmări și pe Google News

Show-ul din 10 iulie este, potrivit organizatorilor, primul concert conceput doar pentru el. În deschidere vor cânta trupele româneşti Proconsul şi Grimus, iar accesul se va face începând cu ora 16.00. Show-ul va include atât piesele de pe cel mai recent material discografic, cât şi piese mai vechi, care i-au adus succesul.

VÂNZARE

Ramazzotti, cam piperat la preţ

Bilete pentru concertul Eros Ramazzotti la Bucureşti au preţuri cuprinse între 160 şi 490 lei, în funcţie de categorie. Tichetele pentru Tribuna Oficială costă 490 lei, la Tribuna 2 - sectoarele B, C, D, E - 390 lei, iar cele pentru Gazon A se găsesc la preţul de 290 lei. Totodată, pentru Gazon B, Peluză, Tribuna 2 - sectoarele F şi G preţul este de 160 lei.

Organizatorii se aşteaptă ca la concert să vină aproximativ 9.000 de spectatori. La Tribuna Oficială mai sunt disponibile 100 de bilete, iar la Tribuna a 2-a - 200. Elevii şi studenţii îşi pot achiziţiona bilete la categoria Gazon B cu o reducere de 50%, iar copiii până în 7 ani pot veni, însoţiţi de părinţi, fără să plătească.