Emeghara, cinci ani la Steaua

Emeghara, cinci ani la Steaua

Nigerianul a fost cumparat pentru 1,2 milioane de euro de la Poli Timisoara.

Se pregateste cehul Rajnoch. Fundasul stanga Ifeanyi Emeghara va juca urmatorii cinci ani la Steaua. Transferul nigerianului de la Poli Timisoara la echipa din Ghencea a fost anuntat ieri de Gigi Becali.

„Tranzactia a fost rezolvata. I-am luat contractul astazi, am platit 1,2 milioane de euro”. Africanul va incasa un salariu de 150.000 de euro pe an. Gigi Becali a spus ca l-a dorit si pe Ianis Zicu, dar nu l-a putut aduce deoarece „pentru mine costa 3,3 milioane de euro, iar pentru Dinamo doar un milion. Pentru mine era triplu si n-am avut bani”.

Latifundiarul a mentionat: „Mai este un jucator din strainatate pe care vreau sa-l iau. Mi-a aratat caseta Adrian Ilie si am zis: „Pe asta neaparat sa-l luati”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce, se ia vreun jucator fara sa-l vad eu? Nu stiu nici unde joaca, nici cum il cheama, doar l-am vazut pe caseta. Joaca fundas dreapta, fundas la marcaj, mijlocas in fata apararii, de toate. Poate sa joace si varf”. Se pare ca jucatorul mentionat este cehul Jan Rajnoch, de la Mlada Boleslav.

Chiar in ziua in care Oli a implinit

38 de ani, Becali i-a mai „servit” o umilinta: „Ce, Olaroiu stabileste obiectivul? Vreau cel putin optimi de Liga Campionilor si campionatul”. Latifundiarul l-a lovit prin ricoseu si pe Mihai Stoica, fostul lui locotenent.

„De acum incolo nu vor mai veni jucatori aiurea la Steaua. Nu mai facem experiente. Adi Ilie se lasa de impresariat si-l vom prezenta oficial atunci cand ii vom prezenta si pe jucatorii adusi”, a comentat Becali.

Andrey - liber, Elton - in liga a treia!

Becali a prezentat situatia strainilor, dar si a jucatorilor pusi pe lista de transferuri. „Thereau e un jucator pe care vreau sa-l tin la Steaua, dar, daca nu vrea sa ramana, sa fie sanatos. Sa dea banii (n.r. - Steaua cere 2,5 milioane de euro pentru el). Elton?  Sa vina impresarul lui si sa se inteleaga cu UTA. Noi ne-am inteles cu aradenii, ne dau noua 500.000, iar lui ii ofera salariu cat are la Steaua. Daca nu vrea decat la Steaua, sa ramana la Steaua II, in Liga a III-a. Ce sustinere din partea lui Olaroiu? Gata, Elton pleaca la Arad sau se duce la Liga a III-a si cu asta basta! Ce, stam acum sa-i facem poftele lui Elton? E painea lui, nu pot sa-mi bat joc de copil, dar el va sta la Steaua II, isi ia salariul si cu asta basta. Nu pot sa-mi bat joc nici de Steaua mea. Daca vrei sa ne jucam, ne jucam cu Steaua din Liga a III-a, nu cu Steaua care straluceste pe cer”, a amenintat Becali.

Celalalt brazilian, portarul Andrey Nazario, va pleca sigur. „A venit impresarul lui si i-am zis: „Luati-l, il las liber - asa cum stiam ca este - si sa fiti sanatosi”„, a spus Becali.

S-a suparat pe nas

„Hagi s-a dus la vagabonzi”

Gigi Becali a negat ca a purtat tratative cu Gica Hagi, oferindu-i postul de presedinte. „Nu e nimic adevarat”, a spus latifundiarul, desi apropiatii lui au recunoscut ca au existat discutii avansate si mutarea are inca sanse de reusita.

Ultimul „scurtcircuit” a aparut dupa ce Hagi a acceptat invitatia suporterilor de a participa joi la festivitatea organizata pentru implinirea a 60 de ani de la infiintarea clubului. „Mie imi arde de festivitati de 60 de ani sau de 79 de ani? Sa ma duc la suporteri, la vagabonzii aia?

S-au dus Hagi cu Balint si cu Ilie Dumitrescu la vagabonzi. Si Mirel s-a dus. Ce, pot eu sa il oblig pe Mirel sa nu se duca? Vagabonzii stau toata ziua pe internet si il injura pe Becali. Sa vedeti ce or sa ma injure cand vor auzi muzica religioasa in Ghencea”, a rabufnit Gigi Becali.

Cititi si:

Mutari spectaculoase in fotbal

Zicu, bijuteria coroanei