Cum va face eMAG acest lucru, având în vedere că este foarte probabil ca Apple să încheie şi la noi un contract exclusivist cu unul dintre operatorii de telefonie mobilă autohtoni, ne-a explicat Lucian Condruz, director Product Management la eMAG. „Firma noastră are, în acest moment, contracte de distribuţie cu doi dintre operatorii telecom: cu Vodafone, pentru servicii de internet şi cu Zapp, pentru servicii de internet prepaid. Vom extinde colaborarea cu orice operator telecom prin intermediul căruia Apple va decide comercializarea iPhone în România. Avem în vedere semnarea unui contract de tip dealer pentru distribuirea acestui produs“, a declarat el.

Recent, reprezentanţ ii Apple în România, compania IRIS SA, au avertizat că terminalele iPhone sunt comercializate ilegal pe piaţa românească, că au software modificat şi că nu beneficiază de suport din partea companiei.

Oficialii eMAG consideră că există un interes foarte ridicat pentru acest produs şi pe piaţa autohtonă. „Este un dispozitiv care va schimba specificul pie- ţei de telefonie şi va duce la accelerarea dezvoltării tehnologice în acest segment de piaţă“, a adăugat Condruz