Evenimentul Zilei > Actualitate > Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, a fost reţinut pe A2. Casa interlopului, vizată de percheziţii
Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, a fost reţinut pe A2. Casa interlopului, vizată de percheziţii

Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, a fost reţinut pe A2. Casa interlopului, vizată de percheziţii

Unul dintre liderii clanului interlop Duduianu, Elvis Pian, a fost reţinut joi dimineaţa de forţele speciale pe Autostrada Soarelui (A2) şi a fost dus la audieri.

Conform surselor jurnaliştilor de la Antena 3, el a fost tras pe dreapta în jurul orei 2:30 şi a fost preluat de forţele speciale de intervenţie. Tot joi au fost organizate mai multe percheziţii, inclusiv la casa interlopului. Fraţii săi, Graţian şi Ciprian, au ajuns în spatele gratiilor după ce au atacat un bărbat din clanul rival în scandalul din cauza căruia a murit Emi Pian.

Conform sursei citate, fratele lui Emi Pian va fi audiat într-un dosar de şantaj şi furt. Se pare că Elvis Pian a fost implicat în furtul unui autoturism. Ulterior, interlopul l-ar fi contactat pe proprietar şi i-a promis că îi va convinge pe hoţi să îi înapoieze maşina. Promisiunea a fost făcută în schimbul primirii unei sume.

„Astăzi, 08.07.2021, Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și mai multe mandate de aducere  pe raza municipiului București și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, șantaj și favorizarea făptuitorului.

În fapt, in luna mai, o persoană a sesizat dispariția autoturismului, parcat pe o stradă din sectorul 1. Ulterior, persoana vătămată, ar fi fost contactată de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că în schimbul unor sume de bani, vor determina persoanele care au sustras autoturismul să îl înapoieze.

Găinărie care îl poate costa scump pe Elvis

Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza județului Ialomița. În autoturismul acesteia au fost găsite și ridicate sume de bani în lei și euro, precum și o armă neletală, supusă autorizării, pentru care nu deține permis.Audierile se desfășoară la sediul Serviciului Furturi Auto. Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1″, se arată într-o informare a Poliţiei”, au transmis oamenii legii.

Ştire în curs de actualizare. Vom reveni curând cu ultimele informaţii despre acest subiect.

Elvis Pian