Elena Udrea: Electoratul preşedintelui Băsescu va urma Partidul Mişcarea Populară

Elena Udrea: Electoratul preşedintelui Băsescu va urma Partidul Mişcarea Populară

În loc să facă opoziţie USL-ului, conducerea actuală a PDL a orientat partidul spre o altă viziune, în care de multe ori "se certau" mai mult cu Traian Băsescu, astfel că electoratul preşedintelui va urma Partidul Mişcarea Populară, iar primele rezultate se văd în sondajele de opinie unde PMP şi PDL au intenţii de vot similare, apreciază deputatul Elena Udrea.

"În mod evident, odată cu plecarea unor lideri din PDL către PMP, a plecat şi o parte de electorat. Nu ne-am propus ca obiectiv principal să aducem oameni din PDL, ne dorim să fie mai mult decât proiectul celor care nu se mai regăsesc în PDL ca viziune şi ca obiective politice din ultima perioadă. Deci nu vrem să fim doar partidul celor care pleacă din PDL, ci partidul oamenilor care doresc să continue, pentru România, drumul reformelor începute de Traian Băsescu. Noi ne dorim să rămânem în parteneriat cu Traian Băsescu şi după ce nu va mai fi preşedintele României, să continuăm linia reformatoare, să ducem mai departe proiectele începute de guvernarea Boc şi să începem proiecte noi", a susţinut Elena Udrea, în cadrul unui eveniment care a avut loc la la Piatra Neamţ, transmite Agerpres.

Partidul Mişcarea Populară şi-a propus ca la alegerile europarlamentare să obţină un rezultat "din două cifre".

"Avem un obiectiv realizabil, aşa cum am văzut în ultimele cercetări sociologice, deja posibil de atins. Ne-am propus să câştigăm cât mai multe locuri de europarlamentar, să convingem electoratul să voteze cu PMP. Ne dorim un scor cu două cifre. De asemenea, vrem să convingem oamenii că PMP face diferenţa faţă de actuala clasă politică. Şi cei care au votat cu USL sunt extrem de dezamăgiţi de haosul creat pentru că Ponta şi Antonescu şi-au arătat dimensiunea de oameni mici", a afirmat Elena Udrea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ea a anunţat că parlamentarii afiliaţi PMP vor fi prezenţi, marţi, în Parlament şi vor vota împotriva Guvernului propus de Victor Ponta.