"Radu Stroe și-a dat astăzi demisia ca să reducă prejudiciile de imagine pe care le-a adus Guvernului. El nu a demisionat ca urmare a eșecului înregistrat în gestionarea unei situații de urgență, ci ca urmare a unor declarații nepotrivite. Ar fi fost o demisie de onoare dacă Radu Stroe ar fi demisionat atunci, pe loc. Demisia lui a survenit urmare a presiunii publice asupra Guvernului", a spus deputatul PDL Elena Udrea, aflată la Roman, în colegiul său de deputat. 
Elena Udrea a mai afirmat că inclusiv miniștrii Transporturilor și Sănătății sunt responsabili pentru modul în care a fost gestionat accidentul aviatic.
"Atunci când are ocazia să facă ceva pentru oameni, Ponta se încurcă în negocieri politice. Ponta a ratat ocazia să îl demită pe Radu Stroe. Demisia lui Radu Stroe nu îi exonerează, însă, de răspundere pe miniștrii Transporturilor și Sănătății, care aveau responsabilități legale în cazul accidentului", a mai spus deputatul PDL.
Elena Udrea a mai spus că România are "o guvernare manelizată, care spumegă în fața camerelor Tv".
"Avem un guvern incapabil să acționeze în vremuri de criză și în situații de criză.  Guvernul nu a făcut nimic pozitiv în afară de faptul că s-a întâlnit cu ciobanul Ghiță. Avem o guvernare manelizată, care spumegă în fața camerelor Tv", a mai spus deputatul PDL.

Te-ar putea interesa și: