"Eu nu mă uit niciodată la postul de minciuni, calomnii şi intoxicări al unui turnător dovedit la Securitate şi demascat de propria verişoară.

Mi-a spus cineva însă că, în această seară, într-o de-acum obişnuită emisiune de linşaj mediatic al lui Traian Băsescu, una dintre activistele lui Voiculescu, pentru că nimeni normal la minte nu mai poate susţine că angajaţii turnătorului mai sunt jurnaliști, a afirmat că niciun apropiat nu îl apără pe Preşedinte în cazul Gazprom!

Şi aceasta, în mintea individei, era un argument că Voiculescu spune adevărul: că Preşedintele reprezintă interesele Gazprom în România", a scris, pe Facebook, Elena Udrea.
Deputatul PDL spune că avem de-a face cu "o construcţie logică falsă făcută de un specialist în intoxicări format la şcoala securităţii lui Ceauşescu!!!". Drept urmare, nu ar trebui ca cineva să ia în serios şi să combată o minciună aruncată de armata de slujitori ai lui Voiculescu şi tocată tot de ei ca să devină subiect.
"De ce ar trebui apărat Traian Băsescu pentru că fiica sa, notar fiind, a autentificat nişte contracte de vânzare-cumpărare pentru compania sârbă Niş, care aparţine de Gazprom, nicidecum pentru Gazprom?", întreabă Udrea.
Deputatul PDL subliniază că nu este vorba de bani publici, fiica președintelui  percepând onorariul din grila notarilor, nu unul mai mare, ca să speculezi că a fost tratată diferit de alţi notari.
"Mai mult decât atât, pentru că se pare că aceşti oameni s-au rupt de realitate, un notar îndeplineşte un serviciu public, neputând să selecteze pentru cine face munca notorială. Şi dacă ar fi semnat legalizat nişte acte notoriale pentru Gazprom, ce însemnă asta? A făcut ceva ilegal Ioana Băsescu pentru Gazprom, a făcut ceva Preşedintele pentru Gazprom la schimb cu faptul că firma şi-a încheiat câteva contracte de vânzare-cumpărare la notariatul Ioanei?
Dacă Voiculescu a furat banii Securităţii după Revoluţie şi a devenit bogat, dacă astăzi îşi ţine trustul cu care şantajează unii dintre cei mai înalţi demnitari ai statului din bani publici, înseamnă că toţi cei care lucrează pentru el fură şi ei?", întreabă Udrea. 
Potrivit acesteia, în realitate, Dan Voiculescu este disperat pentru că acesta a văzut că Adrian Năstase a fost condamnat a doua oară şi se gândeşte că nici el nu va scăpa de închisoare în dosarul în care deja a fost găsit vinovat pentru o fraudă de aproximativ 70 de milioane de euro la privatizarea ICA, plus celelalte dosare în care este acuzat şi în care va fi judecat.
"Aşa că a pornit o campanie de linşaj mediatic şi discreditare a lui Traian Băsescu şi a tuturor celor care susţin, ca şi acesta, independenţa justiţiei pentru că aceasta este marea spaimă a lui Voiculescu şi a celor care el: că vor trebui să dea seamă în faţa legii pentru modul în care au jefuit ţara deşi credeau că în România poţi fura la nesfârşit fără să dai socoteală!", a conchis Udrea. 
Citiți și:

  • De ce am fost puși la zid de oamenii lui Voiculescu
  • EVZ, linşat mediatic de ziarul lui Felix
  • CARICATURILE VEDETELOR lui FELIX, trimise de CITITORII evz: ȘAMPON ANTENE, spală bine creierul | GALERIE FOTO
  • Campania de linșaj a Antenelor a reînceput. Ținta: presa liberă
  • Cine tace, consimte: Despre voluptatea ticăloşiei
  • Udrea: Linșajul mediatic la care a fost supusă Andreea Pora la Antena 3 demonstrează că postul este o armă împotriva oricui îndrăznește să nu fie de acord cu Voiculescu