'Pe plan local, până în acest moment PSD Giurgiu are 38 de primari, le mulţumim că au încredere în noi şi asta arată că la PSD s-a format o echipă şi oamenii politici, dar şi cei din administraţie au încredere să lucreze în această echipă', a afirmat senatorul Niculae Bădălău.

El a adăugat faptul că şi la Consiliul Judeţean Giurgiu PSD a reuşit să realizeze o majoritate după ce consilierii PSD, PC, UNPR, PLR şi de la PPDD au decis să colaboreze.

'Ideea este că împreună cu adevăraţii liberali am făcut o majoritate în Consiliul Judeţean, sunt 18 consilieri judeţeni acum cu care formăm o majoritate confortabilă din cei 31 de consilieri judeţeni în total şi încă nu s-au decis toţi consilierii judeţeni din ce partid să facă parte', a mai declarat senatorul Niculae Bădălău.

El a mai spus că această stare de lucruri înseamnă refacerea USL în judeţ şi că adevăraţii liberali nu au trădat USL şi electoratul.

În judeţul Giurgiu sunt 54 de localităţi, din care în 38 sunt acum primari PSD. În urma alegerilor locale din 2012 au fost aleşi 13 primari care proveneau de la PSD, iar senatorul Bădălău a precizat că sunt şi localităţi unde chiar dacă PSD nu are primar, deţine majoritatea în consiliile locale

Te-ar putea interesa și: