Elena Udrea e o pacoste pentru oricine se inhaiteaza cu ea. Sotia domnului Cocos cotcodaceste cam des si prea zgomotos. Dar cel care o tradeaza e trecutul sau.

A crescut la sanul cald al PNL, dar a supt vartos si de la tata PSD. La un moment dat, gasca ei pusese mana pe RAAPPS, insa o alta banda, de sorginte liberala, a decuplat-o de la ugerul generos al protocolului de stat. Nu, nu din spirit justitiar, ci pentru a-si hrani propriile rapitoare. Dar sa-i lasam pe liberali cu pacatele lor si sa revenim la Elena Udrea. Pe zi ce trece, ies la iveala tot mai multe combinatii in care este implicata aceasta. Ambitioasa si rapace, nu s-a sfiit sa intre in paienjenisul securisto-interlop ce roieste in jurul unei firme de centura.

Data fiind inclinatia doamnei Udrea spre sandviciuri politico-financiare, e greu de crezut ca, odata ajunsa la Cotroceni, s-a transformat intr-o sfanta. De aceea, presedintia are obligatia sa prezinte situatia memoriilor inregistrate in mandatul Elenei Udrea. Cate au ajuns la Palat? Cate la Cancelarie? Cate la Traian Basescu? Nimic nu ne poate opri sa banuim ca blonda lu’ Cocos avea prostul obicei de a tria memoriile in functie de interesul ei decoltat!

O vreme a cultivat-o insusi Traian Basescu. Acum a preluat-o PD-ul, care i-a dat si o functie de conducere. Proasta decizie! Se vor lamuri si domnii Boc, Videanu sau Blaga ca si l-au bagat pe dracu-n casa. Nu are PD-ul atatea procente cat e in stare Elena Udrea sa pulverizeze, prin combinatiile ei dubioase! In ceea ce-l priveste pe Basescu, nu e nici prima, nici ultima sa alegere proasta. V-o mai amintiti pe doamna consilier prezidential Stana Anghelescu? Brrr… fumatul dauneaza grav sanatatii! Dar pe „blonda de la Integrare”? Dar pe Mircea Cuzino Stanescu, pe care insusi Popeye Marinarul l-a bagat in parlament?

Sigur, a fost tributul pe care fostul lider PD l-a platit rechinului Sorin Rosca Stanescu, tatal micutului Cuzino. Intre timp, atat rechinul, cat si beizadeaua sa (trecuta la PSD) au intors armele impotriva lui Basescu. Este o rasplata binemeritata pentru un politician capabil sa se ia la tranta cu dracul, insa abia dupa ce a pus tara la cale cu acelasi uciga-l toaca. Acum sa nu se planga ca-l impunge impielitatul pe la spate, ca nu eu l-am scarpinat atata vreme intre coarne!

Despre Codrut Seres, doar atat: jalnic personaj! Il stiti de la conferintele de presa ale „conservatorilor”, unde – plasat in dreapta lui Voiculescu-Felix – sta ca un pitpalac, dar cuvanta ca un cuc. Deschide pliscul la semnalul lui Felix, cand se excita televiziunile lui Felix: cu-cu, cu-cu! Si spune prostii monumentale. De exemplu, recent a glasuit despre cele 4 milioane de dolari care – „se vorbeste in piata energiei” – ar fi ajuns de la Alro la Cotroceni. Ulterior „a deconspirat” si sursa informatiei: un ziarist care l-ar fi intrebat „Stiti ceva despre o sacosa cu 4 milioane de dolari…?”. Din pacate, nu-si mai aminteste cine era acel ziarist… In schimb, arunca „bomba” pe piata. Asta da sursa! Asta da documentare! E tare scoala de raspandaci a lui Felix!