Evenimentul Zilei > Actualitate > Lumea filmului, în stare de ȘOC. O actriță celebră din „Prison Break” A MURIT la doar 49 de ani
Lumea filmului, în stare de ȘOC. O actriță celebră din „Prison Break” A MURIT la doar 49 de ani

Lumea filmului, în stare de ȘOC. O actriță celebră din „Prison Break” A MURIT la doar 49 de ani

Actrița DuShon Monique Brown, devenită celebră pentru aparițiile în „Prison Break”, dar și în „Chicago Fire” a murit la doar 49 de ani, într-un spital din Olympia Field, Illinois.

„Anunţăm cu tristeţe decesul îndrăgitei actriţe DuShon Monique Brown. SuShon, cunoscută mai ales pentru interpretarea rolului Connie în serialul «Chicago Fire», a murit vineri dimineaţă, din cauze naturale”, a transmis impresarul artistei, Robert Schroeder, potrivit România Tv. „Suntem devastaţi de pierderea unui suflet bun şi talentat. SuGhon a fost o actriţă de film, televiziune, reclame şi voice-over care a încântat, de asemenea, pe scenele multor teatre din Chicago. Ea a dăruit bucurie multor spectatori şi îi va fi simţită lipsa. Cerem ca intimitatea familiei şi apropiaţilor ei să fie respectată în aceste momente dificile”, a mai spus Schroeder.

„Familia «Chicago Fire» este devastată să piardă un membru. Îi vom simţi lipsa”, a transmis producătorul executiv al serialului, Dick Wolf. Originară din Chicago, DuShon Monique Brown deţinea un master în consiliere şi avea un background în domeniul de asistenţă socială.