După accidentul din Austria, Şerban Huidu a fost în comă indusă

După accidentul din Austria, Şerban Huidu a fost în comă indusă

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. În timp ce cobora pe pârtie, a încercat să evite un grup de copii şi s-a izbit cu capul într-un copac, intrând în comă pentru câteva zile.

"Nu am fost în comă indusă, cum am auzit că s-a spus. Am fost chiar în comă. Nu îmi aduc aminte cum este Dincolo. Amuzant mi se pare că atunci când m-am trezit am spus că sunt la Lima. Citisem "Mătuşa Julia şi condeierul" de Mario Vargas Llosa, o carte care m-a marcat foarte mult dacă m-am întors de dincolo cu ea în cap. Acolo acţiunea se petrece înainte de apariţia televizorului, în Peru. La Radio Panamericana, un tânar redactor se îndrăgosteşte de o matuşă prin alianţă, Julia", spunea Huidu, într-un interviu pentru EVZ.  El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, din care a ieşit pe 1 ianuarie. La aproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare. Şerban Huidu a revenit pe 4 februarie în România. La momentul respectiv, reprezentanţii Prima TV au declarat că Şerban Huidu se simte bine şi îşi continuă recuperarea.

Pe 14 februarie, Şerban Huidu şi-a vizitat colegii din studioul Kiss FM. Pe 9 martie, el a apărut în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV. Între timp, Huidu şi reluat rolul de prezentator şi realizator al emisiunii "Cronica cârcotaşilor", alături de Mihai Găinuşă. CITIŢI Şi: Şerban Huidu a provocat un grav accident. Doi oameni au murit din vina lui. Realizatorul TV riscă până la 7 ani de închisoare

Ne puteți urmări și pe Google News