Evenimentul Zilei > Sport > Dumitru Dumitriu: “Real Madrid are drumul barat”
Dumitru Dumitriu: “Real Madrid are drumul barat”

Dumitru Dumitriu: “Real Madrid are drumul barat”

Real Madrid forţează astă-seară, pe „Anfield Road”, de la 21.45 (în direct la Pro TV), intrarea în „sferturile” Ligii Campionilor la fotbal, în meciul cu Liverpool, care începe de la scorul de 1-0 pentru „cormorani”, rezultat înregistrat în jocul-tur.

„Deşi în fotbal nu poţi şti dinainte un rezultat, îmi e greu să cred că Real va reuşi să se califice. Are drumul barat de o echipă foarte bine organizată”, este convins Ţiţi Dumitriu, antrenor obişnuit cu aerul rarefiat al Ligii Campionilor după ce, în anii ’90, a dus Steaua la masa bogaţilor de trei ori consecutiv.

„Doar în faza grupelor mai au loc «bombe»”

Tehnicianul spune că în sferturile de finală vor ajunge cele mai bune echipe din Ligă. „La acest nivel, sunt excluse surprizele. Se lucrează cu măsuri clare de valoare. Doar în faza grupelor mai au loc «bombe»”, e de părere fostul stelist, ajuns în prezent consilier al omului de afaceri Marian Miluţ, fostul patron al formaţiei Prefab Modelu. Fin cunoscător al fotbalului elen, unde a activat în mai multe rânduri, Ţiţi pariază pe calificarea spaniolilor de la Villarreal în dauna grecilor de la Panathinaikos, deşi în tur scorul a fost 1-1.
 
„Va fi infern la Atena, dar Villarreal are o forţă ofensivă extraordinară şi cred că ea va merge mai departe”, mărturiseşte Dumitriu, care mai spune că şi Chelsea se va califica printre cele mai bune opt echipe din Liga Campionilor.

„OPTIMI”
 
Meciurile de astăzi
 
Liverpool – Real Madrid
(în tur, 1-0)

Juventus – Chelsea
(0-1)

Panathinaikos – Villarreal

(1-1)

Bayern – Sporting

(5-0)